• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bin Laden šampion BiH!

Trinaestogodišnji dječak iz Sanskog Mosta, koji je dobio ime po najpoznatijem svjetskom teroristi, šampion je Bosne i Hercegovine u džudu.

 Bin Laden šampion BiH! Izvor: MONDO

Prije dvije godine mali Bin Laden Krupić iz Sanskog Mosta dospio je u žižu javnosti zbog svog imena, a sada je potvrdio narodnu izreku da "ime nikog nije pokvarilo" uprkos onoj latinskoj „Nomen est omen“, što u prevodu znači "ime je znak".

Bin Laden Krupić je šampion BiH u džudu u svom uzrastu, a osim toga, počeo je da teroriše rivale i izvan njenih granica! Nedavno je na internacionalnom turniru u Zagrebu osvojio treće mjesto, prenijeli su elektronski mediji u BiH.

Krupić je do ovog uspjeha došao nakon čak pet pobjeda i samo jednog poraza u konkurenciji starijih dječaka u kategoriji + 60 kg.

Prema riječima trenera džudo kluba "Sana" iz Sanskog Mosta Muhameda Kolakovića, u ovoj kategoriji je bila jaka konkurencija pošto se za medalje borilo čak 13 takmičara.

"To je dokaz da je bilo izuzetno teško doći do bronzane medalje. Zadovoljni smo još jednim dobrim nastupom Krupića koji je i na ovom velikom takmičenju dao sve od sebe za još jedan uspjeh kluba, ali i sanskog sporta", rekao je Kolaković.

Podsjetimo da je tajvanski džudo trener Džimi Vu tvrdio da je "pravi" Osama Bin Laden svojevremeno bio džudista. Na njegovim fotografijama koje je poslao Rojtersu navodno je nekada najtraženiji terorista svijeta i vođa Al Kaide.



Slike su iz Rijada, a Bin Laden je pozirao u kimonu i dok jede s ostalim članovima tima.

(MONDO, foto: inmedia.ba, Kurir.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC