• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak na "Bombonjeri": Ovo je spektakularno!

Buenos Aires nestrpljivo očekuje duel Đoković - Nadal u čast legendarnog argentinskog tenisera Naldbandijana.

 Novak na "Bombonjeri": Ovo je spektakularno! Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odigrao je u noći između subote i nedjelje po našem vremenu prvu od dvije egzibicije u čast Argentinca Davida Nalbandijana, koji će se večeras i zvanično oprostiti od tenisa.

Đoković se na terenu najprije pojavio obučen kao doktor i izazvao opšte oduševljenje u publici tokom trajanja meča čiji su učesnici bili Nalbandijan, Rafael Nadal i Huan Monako.

Nešto kasnije Novak i Rafa udružili su snage i odigrali dubl meč protiv Argentinaca Nalbandijana i Monaka, a zatim je uslijedila i nezaobilazna imitacija Marije Šarapove, prenio je sajt srpskog tenisera.

Vec u nedjelju kasno uveče po našem vremenu Đoković i Nadal će na stadionu "La Rural" odigrati dugo najavljivani duel u konkurenciji singlova.

Novak je iskoristio slobodno vrijeme u subotu kako bi posjetio stadion Boke Juniors, a tom prilikom dobio je na poklon dres popularnog kluba iz Buenos Airesa.

"Uživao sam danas u obilasku Boka Juniors stadiona, koji stvarno izgleda spektakularno. Kao veliki poštovalac fudbala, zahvalan sam ljudima iz Boke i San Lorenca što su mi poklonili njihove dresove koje ću sa zadovoljstvom ponijeti kući kao sjećanje na ovo lijepo putovanje"
, napisao je Đoković na svojoj Facebook stranici.

Đoković i Nadal u petak su odigrali kratku egzibiciju u argentinskom gradu El Kalafate u Patagoniji, ispred čuvenog glečera Perito Moreno. Na taj način promovisali su kampanju koju je organizovalo ministarstvo turizma Argentine.

(MONDO/Tanjug, Foto: Facebook/Novak Đoković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC