• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Rafa: Imitacije, dubl, penali...VIDEO

Pogledajte šou koji su Argentincima priredili Nole i Rafa, naročito kako je Đoković "skinuo" poteze najvećeg rivala i koliko se Nadal smijao tome.

 Nole i Rafa: Imitacije, dubl, penali...VIDEO Izvor: MONDO

Argentinci ne propuštaju ni sekund Noletovog i Rafinog boravka u njihovoj zemlji: svaki korak je sjajno osmišljen, svaki trenutak ispunjen, sve je veliki šou, a gledaoci su oduševljeni.

Najbolji svjetski teniseri Rafael Nadal i Novak Đoković odigrali su u noći između nedjelje i ponedjeljka egzibicioni meč u Buenos Ajresu i oduševili ispunjeno gledalište na stadionu "La Rural".

VIDEO

Zabavni susret bez rezultatskog značaja pripao je Nadalu rezultatom 6:4, 7:5, a 12.000 gledalaca uživalo je u spektaklu i teniskim majstorijama.

Najviše, u imitacijama, koje je Nole pristao da izvede poslije dugo vremena. Rafa je "plakao od smijeha".

VIDEO

Đoković je pozdravljen ovacijama kada je u jednom trenutku odlučio da imitira Španca, njegove pokrete prilikom pripreme za servis i poslije osvajanja poena, što je i Nadal ispratio sa osmijehom.

Njih dvojica uveličali su oproštaj Argentinca Davida Nalbandijana od aktivnog igranja tenisa, a u tu čast odigrali su i dubl protiv argentinskog tima.

VIDEO

Đoković i Nadal u petak su odigrali kratku egzibiciju u argentinskom gradu El Kalafate u Patagoniji, ispred čuvenog glečera Perito Moreno. Na taj način promovisali su kampanju koju je organizovalo ministarstvo turizma Argentine.

Sve je završeno odlaskom na "Bombonjeru" na utakmicu između čuvene Boke Juniors, najpopularnijeg argentinskog tima, i Ol Bojsa.

Obučeni u Bokine "desetke", koje su nekada nosili Dijego Armando Maradona i Huan Roman Rikelme, Đoković i Nadal su izvodili penale ispod jedne od najvatrenijih tribina u svijetu fudbala, "La 12".

VIDEO

Srpski teniser će nakon gostovanja u Južnoj Americi otputovati na tronedjeljni odmor.

(MONDO/Agencije, foto: Beta/AP/Eduardo Di Baia)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC