• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: Skinuti "skalp" CO Zagrebu!

Banjalučki Borac m:tel u utorak u 20 časova u dvorani "Borik" dočekuje CO Zagreb u okviru 11. kola regionalne SEHA lige.

 Borac m:tel: Skinuti "skalp" CO Zagrebu! Izvor: MONDO

Zagrepčani u Banjaluku dolaze kao drugoplasirani tim regionalnog šampionata, koji ima dvije utakmice manje u odnosu na lidera na tabeli - Tatran Prešov, pa bi pobjedom u "Boriku" preuzeli lidersku poziciju. Crveno-plavi su s druge strane dosad uknjižili dvije pobjede uz sedam poraza i nalaze se na pretposljednjem mjestu.

Međutim, Borac m:tel protiv gostiju iz hrvatske prestonice tradicionalno igra veoma dobar rukomet i predstavljaće "ozbiljan zalogaj" za izabranike Borisa Dvoršeka.

Trener Banjalučana Jani Čop naglasio je na konferenciji za štampu da je Borac m:tel veliki klub koji u svakoj utakmici ide na pobjedu bez obzira na ime i renome protivnika.

"Mi razmišljamo o trijumfu u svakom meču. Naš glavni cilj je da u utorak igrači daju svoj maksimum i ako se ukaže prilika osvoje bodove. Želimo da skinemo ‘skalp’ nekog atraktivnog rivala kao što je CO Zagreb", rekao je Čop.

Strateg "Velikana iz Gospodske ulice" pred dvoboj ima problema sa povrijeđenim igračima i pod upitnikom se nalaze golman Mirza Haseljić, pivot Ratko Nikolić i kapiten Srđan Trivundža.



"Haseljić ima težu povredu ramena i vjerovatno ga neće biti ne samo sutra, već i u nekoliko narednih utakmica. Nikolić takođe ima nezgodnu povredu lakta i dosad nije radio s loptom, pa ćemo vidjeti hoćemo li uspjeti da ga oporavimo. Trivundža ima problem s prstom na nozi i takođe je upitan za nastup. Sigurno je jedino da niko neće igrati rovit jer je zdravlje svakog od nas na prvom mjestu", dodao je trener crveno-plavih.

Prema njegovim riječima, CO Zagreb je jako opasan protivnik i najvažniji zadatak njegovog tima biće "sprečavanje jeftinih golova iz kontranapada".

"Najbitnije je da zaustavimo njihovu brzu igru, posebno njihov prelazak u polukontru i kontru kako bi onemogućili njihove jeftine golove. Želim da se ‘potučemo’ s njima na postavljenu odbranu pa ako su bolji, nek pobijede, ali mislim da momci imaju motiv, znanje i volju da pruže maksimalan otpor kako bi uveli meč u neizvjesnu završnicu. A onda, šta bude biće…".


Čop je svjestan da je njegovim pulenima neophodna podrška banjalučke publike i zbog toga očekuje da ljubitelji rukometa ispune dvoranu "Borik".

"Kad god je Zagreb igrao u Banjaluci, dvorana je bila puna i očekujem da će tako biti i ovog puta jer nam dolazi atraktivan rival. Vjerujem da će gledaoci prepoznati trud igrača i nadam se da će ih nagraditi aplauzima poslije utakmice".



Lijevo krilo Borca m:tel Mirko Mikić takođe je pozvao navijače da pomognu timu protiv favorizovanog protivnika.

"Neka ispune ‘Borik’ jer nam podrška navijača jako puno znači. Što se tiče atmosfere u svlačionici ona je uvijek dobra i vjerujem da se to primjeti s tribina. Znamo da nam dolazi jedna od najjačih ekipa u Evropi i mi je naravno poštujemo. Ali, ipak smo veliki klub i uvijek idemo na pobjedu. A sada kako se situacija rasplete i kakav rezultat bude, važno je da mi damo maksimum, da odigramo za grb Borca, za banjalučku publiku. Nadam se da će ona otići kući zadovoljna", izjavio je Mikić.

Dvoboj Borca m:tel i CO Zagreba igra se u utorak u Boriku s početkom u 20 časova.

(N. Š. /MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC