• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Zvezda opet postoji!

Srpski vaterpolo dobio je novi klub - Crvenu zvezdu!

 VATERPOLO: Zvezda opet postoji! Izvor: MONDO

Beogradska sportska štampa piše da je osnovan Klub za vodene sportove - Crvena zvezda, a predsednik je drugi čovek prevoznika "Lasta" Dragan Belić.

Klub neće imati seniorsku ekipu, bar prve tri, četiri godine. "U početku ćemo biti skoncetrisani na mlađe kategorije koje su prioritet u radu svakog ozbiljnog kluba. Krećemo, praktično od nule sa željom da na zdravim osnovama formiramo stabilan klub", izjavio je Belić "Sportskom žurnalu".

Šta se dogodilo sa dosadašnjim klubom Crvena zvezda - Mladost? Osmorica igrača koji su dovedeni prošle sezone ostali su bez novca obećanog ugovorom, a od svega je ostala samo direktorka kluba - Vera Latković. Dakle, bez seniorskog tima, mlađih kategorija, bez bazena. Od tog kluba je ostala samo ruševina.

Zato je novoosnovani klub zaista potpuno novi klub, koji će osim vaterpolo pogona, imati i plivačku i sekciju za sinhrono plivanje.

"Ovo je potpuno nova sredina. Naš klub nema veze sa nekim ranijim sličnog imena. Rekao sam da krećemo od početka, od mlađih kategorija, a u planu nam je formiranje i razvoj seniorske ekipe", kaže Belić.


Prvi korak novog kluba je da pronađe bazen, jer bez toga se naravno ne može, a u početku će klinci trenirati na Banjici, koje će osnovama vaterpola učiti Dejan Jovović, koji je vodio seniorsku ekipu Crvene zvezde prošle sezone.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC