• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TSS prozvao Olimpijski komitet

Teniski savez Srbije prozvao je Olimpijski komitet zbog neadekvatnog informisanja javnosti o povredi Ane Ivanović.

 TSS prozvao Olimpijski komitet Izvor: MONDO

Teniski savez Srbije izrazio je nezadovoljstvo načinom na koji su javnosti predstavljeni razlozi i okolnosti povrede palca zbog koje je Ana Ivanović odustala od učešća na Olimpijskim igrama u Pekingu.

"Ana Ivanović, kao prvi nosilac olimpijskog teniskog turnira i prva teniserka iz Srbije sa rangom broj 1 na WTA listi, nije zaslužila tretman po kome se nista nije znalo o njenoj povredi ni o potpunim razlozima odustajanja od olimpijskog turnira", navodi se u saopštenju Teniskog saveza.

Savez je podsetio na nekoliko razloga zbog kojih je Ivanovićeva bila prinudjena da odustane od Olimpijskih igara.

"Ivanovićeva je snosila troškove lečenja palca desne šake u Italiji, kod čuvenog doktora Pare u Monte Katini pred početak Olimpijskih igara. Od dolaska u Peking njeno lečenje nastavio je lekarski tim OKS. Kako nije bilo rezultata, njena porodica je angazovala stručnjaka iz Australije Branta Gordona", ističe se u saopštenju.

TSS je dodao da su zbog težine povrede lekari doneli odluku da ona odustane od turnira i podsetio da srpska teniserka još uvek oseća posledice, što se vidi i po njenim rezultatima na Otvorenom prvenstvu SAD, gde je ispala u drugom kolu.

"Posto je Ana Ivanović bila član olimpijskog tima Srbije zajedno sa još 91 sportistom, obaveštenja o zdravstvenom stanju nije davala njena PR služba, već je informacije trebalo da distribuira Služba za informisanje OKS, što nije uradjeno na adekvatan način", navodi se u saopštenju TSS.

TSS je podsetio i da je "uvek podržavao igrače u nameri da na svim takmičenjima igraju zdravi i da nijednog trenutka ne ugroze karijere zbog učešća u nacionalnim selekcijama".

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC