• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Zadovoljan sam, ali mogu bolje

"Znam da moram da budem 100 odsto spreman ako želim da pobedim igrača koji je pobedio ovde četiri puta", priznao je Srbin.

 Đoković: Zadovoljan sam, ali mogu bolje Izvor: MONDO

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan plasmanom u polufinale Otvorenog prvenstva SAD, u kome je izgubio od Rodžera Federera.

"Igrao je dobro i mislim da je zaslužio pobedu. Bio sam samo razočaran zato što fizički nisam mogao da mu pružim izazov. Bio je ovo iscrpljujući turnir, mentalno i fizički, tako da sam zadovoljan polufinalom", preneo je sajt turnira Đokovićeve reči.

"Znam da moram da budem 100 odsto spreman ako želim da pobedim igrača koji je pobedio ovde četiri puta. Tako da ako niste sposobni da izdržite, niste sposobni ni da pobedite", dodao je najbolji teniser Srbije.

Đoković je naveo da je gust raspored igranja i malo vremena za odmor uticalo na njegove nastupe na Ju-Es Openu.

"Takav je život, ne ide uvek sve na vašu ruku. Treba izaći sa tim na kraj na najbolji mogući način. Pokušao sam da se koncentrišem i da sakupim preostalu snagu. Znao sam da je treći set presudan. Da sam ga dobio, imao bih veće šanse da pobedim", rekao je Đoković.

Treći igrač sveta kazao je da će se truditi da popravi neke stvari u svojoj igri, pre svega fizički.

"Naravno, fizički treba da se popravim, kao i neke elemente u svojoj igri. Pokušaću da budem agresivniji, da više izlazim na mrežu i koristim prilike. Mislim da je to vrlo važno, raznovrsnost u igri.
Mogu da budem bolji igrač uz to", rekao je Đoković.

On je kazao da je zadovoljan kako je proteklo leto i da jedva čeka ostale turnire na tvrdoj podlozi, naročito onaj u Šangaju.

Đoković je pre godinu dana u Njujorku igrao prvo grend slem finale, a novinare je zanimalo kakav savet bi dao svojoj zemljakinji Jeleni Janković, koja sutra igra finale protiv Serene Vilijams.

"Pobedi", odgovorio je Đoković uz osmeh.

"Ona zna najbolje, ne treba ja da je savetujem. Ona je vrlo, vrlo dobar igrač, kompletan. Ona je jedna od dve-tri najbolje teniserke sveta i igra vrlo standardno. Mislim da će biti jako motivisana da osvoji svoju prvu grend slem titulu", rekao je Đoković

(Beta/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC