• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POI: Dve pobede Borislave Perić

Prvog dana Paraolimpijskih igara u Pekingu na borilišta su izašli reprezentativci Srbije u streljaštvu i stonom tenisu.

 POI: Dve pobede Borislave Perić  Izvor: MONDO

Najbolje rezultate ostvarila je stonoteniserka Borislava Perić koja je startovala sa dve pobede u svojoj grupi. U prvom meču ona je savladala Poljakinju Miroslavu Rozmiej rezultatom 3:0 (11:1, 11:9, 11:8), a u drugom Andreju Dolinar iz Slovenije identičnim rezultatom (11:6, 11:5, 11:8).

Naša druga predstavnica u stonom tenisu Nada Matić na startu je zabeležila dva poraza. Meč protiv Sju Gilroj iz Velike Britanije izgubila je 3:1 (11:6, 8:11, 11:5, 13:11), a potom je poražena i od Kineskinje Jing Žu sa 3:0 (11:9, 11:8, 11:8).

Naš najbolji stonoteniser Zlatko Kesler najavio je da će se biriti za medalju i u prvom kolu takmičenja po grupama savladao je Italijana Nikolu Molitierna rezultatom 3:1 (11:9, 11:6, 5:11, 11:9).

Drugi predstavnik Srbije u stonom tenisu u muškom singlu Ilija Djurašinović na startu je doživeo poraz u duelu protiv Norvežanina Tomija Urhauga rezultatom 3:0 (11:5, 11:6, 11:5).

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Snežana Nikolić zauzela je 12. mesto u disciplini vazdušna puška, a za ulazak u finale nedostaja su joj dva kruga.

U konkurenciji muškaraca u disciplini vazdušni pištolj nastupili sz Aleksandar Janda i Živko Papaz. Obojica su bili daleko od finala, pošto je Janda imao 31, a Papaz 33. rezultat u kvalifikacijama.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC