• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Zvezda sa +5 na revanš

Rukometaši Crvene zvezde odlaze na revanš u Italiju u kvalifikacijama za Ligu šampiona sa "samo" pet golova razlike.

 RUKOMET: Zvezda sa +5 na revanš Izvor: MONDO

Zvezda je u "Šumicama" pobedila Italgest iz Kasarana sa 26:21 (13:10), a ovo "samo" je zbog toga što su crveno-beli u finišu prokockali sedam golova prednosti i dozvolili su italijanskom šampionu da ublaži poraz.

Najefikasniji u srpskom timu bili su Milan Vukas i Marko Milašević sa po šest pogodaka, koliko su postigli i najbolji strelci Kasarana Huan Martin Karara i Davorin Prskalo.

Rukometaši Crvene zvezde su pred svojom publikom odigrali solidan meč, u kojem je početak pripao gostima. Italijani su vodili do 13. minuta kada su crveno-beli izjednačili na 7:7 i onda preuzeli inicijativu.

Do poluvremena su imali tri gola prednosti (13:10), ali su u nastavku iskoristili svoju šansu i povećavali razliku. Na početku 60. minuta vodili su sa 26:19, ali je onda neiskusni tim Igora Butulije napravio greške koje su protivnici iskoristili da umanje poraz.

Trener Crvene zvezde Igor Butulija istakao je da se više plašio ovog meča, nego što strepi za revanš, koji je za nedelju dana.

"Moja ekipa je mlada. Mislio sam da će izgoreti u želji da se pred svojom publikom što bolje predstavi. Nezrelost je i uticala što nismo uspeli da ostvarimo i veću prednost", rekao je Butulija na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, veliki uspeh bi bio za mladi tim Crvene zvezde ako bi uspela da se plasira u Ligu šampiona.

Golman Zvezde Bojan Ljubišić naglasio je da "pet golova razlike nije realan rezultat". "Rezultat je posledica nešeg neiskustva. Možemo mi i bolje, ovo nije naš maksimum. Hvala navijačima, stvarno su nam puno pomogli", rekao je Ljubišić.

Trener Kasarana Frančesko Trapani čestitao je Zvezdi na pobedi i ocenio da je ovaj meč "tek prvo poluvreme". "Nadam se da ćemo bolje odigrati u revanšu", rekao je Trapani.

Dvorana: SC "Šumice". Gledalaca: oko 900.

Sudije Marek Baranovski i Bogdan Lemanovič (Poljska).

CRVENA ZVEZDA: Perišić, Karleuša, Tomić, Milašević 6, Rašić 3, Ljubišić, Pralica, Pavlov 2, Šćepanović 3, Vukas 6, Perović 1, Čupić, Sladić.

ITALGEST KASARANO: Bufa, Ognjenović, Lovećio 2, Torbica, Karara 6, Kamerer, Malena, Božović 1, Fovio, Štritof 1, Di Leo 4, Prskalo 6, Amendolađine.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC