• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ: Odoh u šoping, pa u penziju

Jelena Janković nije bila tužna posle izgubljenog prvog gren slema finala. "Kupila" je svetsku javnost, a imala je snage i za šalu.

 JJ: Odoh u šoping, pa u penziju Izvor: MONDO

Jelena Janković i dalje nema gren slem titulu u svojoj biografiji, ali je u finalu US opena protiv Serene Vilijams (4:6, 5:7) pokazala da taj san nije nedostižan.

Svesna toga, srpska teniserka nije delovala tužno posle meča. Naprotiv...

"Osećam se sjajno, verovali ili ne", počela je Jelena.

"Od početak turnira osećam da napredujem. Očigledno je da sam uradila odličan posao sa trenerom i kondicionim trenerom. Inače, ne bih sada bila ovde".

Svetski mediji je u najpozitivnijem mogućem smislu ocenjuju kao glumicu na terenu. U stanju je da za samo nekoliko minuta prođe od očaja do oduševljenja.

Tokom duela sa Serenom bilo je očigledno da Jelena stalno gleda ka velikom ekranu.

"Ne znam zašto, ali nisam mogla da prestanem da gledam u njega i zbog toga nisam mogla da se koncentrišem. Trebalo je da ga ugase", u šali je prokomentarisala Jankovićeva.

"Gledam pravo i onda mi se oči same podignu na gore, jer znam da se nešto dešava. U svakom slučaju, bilo je zabavno".

Šali sa JJ nema kraja...

"Idem u penziju... Naravno, šalim se. Odmoriću se i uživati u stvarima koje nemaju veze sa tenisom. Ponedeljak je dan za šoping. Sada imam mnogo više novca".

Posle igara na terenima "Flešing Medouza", osvojenih 750.000 dolara i 450 WTA bodova, druga teniserka sveta je zaslužila da predahe.

"Igranje na gren slemu je uvek naporno, i fizički i mentalno. Čovek se baš istroši za dve nedelje. Veliki je pritisak. Borila sam se na svakom meču i dala sve od sebe. Na žalost, to nije bilo dovoljno. Ovo je bilo specijalno veče, jer je moje prvo gren slem finale, ali ja na to tako nisam gledala. Izašla sam na teren kao da je finale nekog drugog turnira".

Osvrnula se Jelena i na sam meč sa Serenom. Najviše žali za tri propuštene set lopte.

"Odigrale smo nekoliko sjajnih poena i bilo je zabavno, ali ona je bila bolja. Imala sam šanse u prvom i drugom setu, ali tokom nekoliko poena nisam imala sreće. Trebalo je da ih osvojim, ali nisam. Propustila sam mnogo prilika".

Podsetila je i na detalje koji su joj smetali tokom finalnog duela na stadionu "Artur Eš".

"Osetila sam da je umorna. Pravila je duge pauze između poena i mislim da to nije fer. Kada sam u polufinalu (protiv Dementijeve) nekoliko puta uzimala peškir, dobila sam opomene zbog toga. Mislim da bi za sve igrače trebalo da važi isto pravilo. Ona je iskoristila to vreme i oporavila se. Ali, ne želim više da pričam o tome. Ja sam izgubila, ona je pobedila. Samo to se računa", zaključila je Jelena Janković.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC