• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Moja ćerka je pit-bul, Tajson i aligator"

Tako je otac Ričard opisao Serenu Vilijams. Nova svetska teniserka "broj 1" želi dvocifreni broj gren slem titula.

 "Moja ćerka je pit-bul, Tajson i aligator" Izvor: MONDO

Otac i trener Serene Vilijams, Ričard, rekao je da bi svoju ćerku, osvajačicu gren slema u Njujorku, opisao kao mešavinu pit-bul terijera, boksera Majka Tajsona iz mlađih dana i aligatora.

"Njena želja za pobedom je neverovatna. Serenu bih opisao kao mešavinu pit-bul terijera, Majka Tajsona iz mlađih dana i aligatora. Mislim da joj ova titula znači više nego bilo koja druga", naglasio je Ričard Vilijams.

Serena Vilijams je u finalu Otvorenog prvenstva SAD pobedila Jelenu Janković u dva seta - 6:4, 7:5 i tako osvojila treću titulu u Njujorku, odnosno deveti gren slem u karijeri.

"Osećam kao da imam novu karijeru, osećam se mlado i puna energije i želim da igram svake nedelje na svakom turniru. Osećam da mogu mnogo da postignem u karijeri i nikada nisam igrala ovako dobar tenis", rekla je Serena Vilijams posle finalnog meča.

Vilijamsova je dodala da je zadovoljna povratkom u dobru formu, pogotovo što se tokom poslednjih godina mučila sa povredama.

"Tokom cele godine radila sam naporno. Ponekad se probudim u šest sati ujutro i čekam da svane, kako bih počela sa treninzima. Niko ne zna koliko truda sportisti ulažu i verujte trud se isplati".

Serena Vilijams se vratila na prvo mesto WTA liste posle pobede u Njujorku, ali i učešća na mnogobrojnim turnirima ove sezone.

"Odigrala sam mnogo mečeva, za kratko vreme sam uspela da se vratim među prvih pet svetskih teniserki. Želim da osvojimm dvocifreni broj gren slem titula, za sada ih imam devet i osećam da to mogu da uradim. Na Otvorenom prvenstvu Australije igram dobro, volim Vimbldon, a moram da osvojim još jedan Rolan Garos".

Upitana da opiše trijumf u Njujorku, američka teniserka kratko je
rekla:

"Magija. Sve je bilo magično, ali neću se ovde zaustaviti".

Za pobedu na US openu dobila je 1,5 miliona dolara.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC