• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Dinčić objavio širi spisak za EP

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Časlav Dinčić objavio je širi spisak igračica za Evropsko prvenstvo u Makedoniji.

 RUKOMET: Dinčić objavio širi spisak za EP Izvor: MONDO

Na spisku su: golmani: Sladjana Djerić, Zlata Paplacko, Katarina Stevančević i Dragica Tatalović.

Kružni napadači: Sanja Rajović, Biljana Balać, Dragana Cvijić i Sladjana Pop-Lazić.

Bekovi: Jelena Erić, Tatjana Medved, Andrea Lekić, Sanja Damjanović, Marina Rokić, Tanja Mišković, Dunja Tasić, Maja Radojčić, Dijana Števin, Jelena Popović, Marina Dmitrović i Jelena Živković

Krila: Slavica Koperec, Ivana Milošević, Katarina Krpež, Jovana Bartošić, Svetlana Ognjenović, Dragana Veraja, Jelena Nišavić i Aleksandra Djordjević.

Rukometašice Srbije na EP, koje se igra od 2. do 14. decembra, su u grupi "D" zajedno sa selekcijama Nemačke, Hrvatske i domaćina Makedonije.

Selektor Časlav Dinčić objasnio je da okosnicu reprezentacije čine igračice koje su pobedile Holandiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Razgovarao sam sa Tanjom Medved koja igra i trenira u Danskoj, Biljana Balać ima želju da pomogne reprezentacije i biće spremna. Mislim da sa tri, četiri starije igračice i sa ovim mladjim možemo nešto da napravimo", rekao je Dinčić.

Prema njegovim rečima, prvo okupljanje reprezentacija biće od 13. do 19. oktobra u nedelji EHF-a.

"Tri, četiri dana treniraćemo u Beogradu, a onda putujemo u Sloveniju gde ćemo učestvovati na 'Četvoroboju nacija'. Tamo će pored domaćina i nas učestvovati Hrvatska i Makedonija", rekao je Dinčić.

Selektor Srbije je dodao da će reprezentacija nastaviti pripreme 15. ili 16. novembra i da će ostati na okupu do početka Evropskog prvenstva.

"Bićemo na pripremama u Vrnjačkoj Banji i dok ne krenemo u Skoplje odigraćemo nekoliko pripremnih utakmica", rekao je Dinčić.

Na pitanje šta je cilj reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, on je odgovorio: "Želimo da se što bolje spremimo i prodjemo prvi krug. U našoj grupi Nemačka je favorit, mada nije odigrala kako može na Olimpijskim igrama u Pekingu. Ekipu koja će zauzeti drugo mesto treba tražiti izmedju Hrvatske, Makedonije i nas".

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC