• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Tipsarević ne igra protiv Slovačke

Janko Tipsarević neće moći da pomogne selekciji Srbije na meču Dejvis kupa protiv Slovačke u Bratislavi.

 DK: Tipsarević ne igra protiv Slovačke Izvor: MONDO

Teniska reprezentacija Srbije neće u Bratislavi nastupati u najjačem sastavu u plej-of meču Dejvis kupa protiv Slovačke za popunu Svetske grupe.

Naime, Janko Tipsarević se još nije oporavio od povrede zgloba noge, zbog čega se neće naći u timu.

"Nisam se još sanirao povredu, zbog koje sam morao da predam mečeve na Olimpijadi i na US Openu. Na sreću, razlika između nas i Slovaka je dovoljno velika, tako da se moje odsustvo neće osetiti. Važno je i da Viktor Troicki igra u životnoj formi, tako da nema rizika da bi moglo da dođe do iznenađenja", izjavio je za "Sportski žurnal" Tipsarević, koji se trenutno oporavlja u Barseloni.

Tipsarević je u Pekingu na meču drugog kola protiv Olivije Rohusa iskrivio zglob, nakon čega je morao da preda duel. Nadao se da će do odlaska u Njujork uspeti da zaleči povredu, ali je već u prvom kolu poslednjeg Gren slema odustao od takmičenja.

"Nisam verovao da će oporavak teći tako sporo. Da stvar bude gora, po povratku iz SAD još jednom sam izvrnuo zglob, ali manje, pa sada sve ide polako. U Bratislavi bih zbog toga zauzimao mesto na klupi, a to nije ni u mom, niti u najboljem interesu reprezentacije", dodao je Tipsarević.

Selektor Srbije Bogdan Obradović narednih dana moraće da pridoda jednog igrača spisku putnika za Bratislavu. Budući da su Novak Đoković i Viktor Troicki u dobroj formi, očekuje se da neće biti izmena u singlu, pa će, najverovatnije, biti pozvan igrač za dubl sa Nenadom Zimonjićem.

Obradović bi poziv mogao da uputi Iliji Bozoljcu, koji je već igrao u paru sa Zikijem na meču Dejvis kupa protiv Švajcarske u Ženevi, pre dve godine, ali nije isključena i mogućnost da to bude iskusniji Dušan Vemić, koji je svojevremno mnogo puta nastupao sa Zimonjićem u igri parova.

Duel protiv Slovaka Srbija igra od 19. do 21. septembra u Bratislavi.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC