• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Pašanski menja Tipsarevića

Boris Pašanski zameniće Janka Tipsarevića u odlučujućem duelu Dejvis kupa protiv Slovačke za ulazak u Svetsku grupu.

 DK: Pašanski menja Tipsarevića Izvor: MONDO

Povreda zgloba Janka Tipsarevića "okrnjila" je Dejvis kup selekciju Srbije pred duel u Slovačkoj.

Budući da drugi reket Srbije nije dovoljno oporavljen za mečeve u Bratislavi, selektor Bogdan Obradović pozvao je Borisa Pašanskog da se priključi timu.

"Bilo je mnogo kombinacija kada je Janko i definitivno odustao, ali smo se jednoglasno opredelili za Pašanskog. Bila je želja da u ekipi imamo igrače spremne za sve varijante, odnosno tenisere koji mogu ravnopravno da igraju u singlu i dublu. Boris se uklapa u taj profil, pri tom je spreman, nalazi se u Beogradu, i nije bilo dileme da li će nam se pridružiti", izjavio je novinarima selektor Obradović.

Iako su se u prvom mahu kao zamene pominjali Ilija Bozoljac, pa i Dušan Vemić, koji bi prema toj zamisli trebalo da pomogne Zimonjiću u dublu, stručni štab jednoglasno se odlučio za Pašanskog, koji već ima iskustvo nastupa za nacionalni tim.

"Dosta smo Nikola Pilić i ja razmišljali ko bi trebalo da zameni Janka i odluka je jednoglasno pala na Borisa. On je je u dobroj formi, igrao je već u Dejvis kupu i zato je u ovom trenutku najbolji izbor. Dosta se komentarisalo o tome na koga će pasti izbor... Vemić se nalazi u usponu forme, pratim njegove igre, gledao sam ga na US Openu, i svakako da je na listi onih koji bi u narednim akcijama mogli biti pozvani u reprezentaciju. Bozoljac, sigurno smatra da bi i za njega trebalo da se nađe mesto u timu... Odluka struke je Pašanski i mi smatramo da je ona najbolja u ovom trenutku", izjavio je selektor.

Obradović je dodao da su svi ostali igrači u dobroj formi, spremni i raspoloženi da u Bratislavi ostvare uspeh.

Novak Đoković je stigao u Beograd i dobio nekoliko dana odmora, Viktor Troicki vredno trenira, dok će Nenad Zimonjić na vreme stići iz SAD.

Selekcija Srbije će u nedelju krenuti put Bratislave, kako bi se što bolje pripremila za odlučujuće mečeve za ulazak u Svetsku grupu Dejvis kupa koji su na programu od 19. do 21. septembra.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC