• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: U "Areni" ne izlazi sunce

Beograd će 7. i 8. februara prvi put biti domaćin mečeva Fed kupa, a Srpkinje će biti veliki favoriti protiv Japanki.

 FED KUP: U "Areni" ne izlazi sunce Izvor: MONDO

Japanke dolaze u Beograd. To je vest od petka koja je obradovala sve članove Fed reprezentacije Srbije, i selektora i teniserke.

Prvo, Srpkinje su dobile protivnika "po meri" u prvom kolu Svetske B grupe, a drugo, konačno će Jelena i Ana igrati pred svojim navijačima. Biće to prvi put u istoriji da se mečevi Fed kupa igraju u Beogradu.

"Mečevi su na programu 7. i 8. februara 2009. Planiramo da se igra u 'Areni'. Definitivno će se igrati na tvrdoj podlozi, a narednih dana će se utvrditi i ostali detalji koji se tiču brzine podloge", predočio je Dušan Orlandić, generalni sekretar TSS.

Sijale su od sreće najbolje srpske teniserke kada su saznale da će prvi put igrati kod kuće. Ipak, lakše bi im bilo da se posle Australian opena "presele" u Japan, a ne da se vraćaju u Beograd.

"Želja igračica, a i moja želja je da igramo kod kuće", kazao je selektor Dejan Vraneš.

Sigurno je da će, ako budu zdrave, Jankovićeva i Ivanovića biti glavne uzdanice, a ko će još biti na spisku, selektor ne želi sada da prejuidicira.

"Širi spisak će biti standardan, ali ima još dosta vremena da se odlučimo za kraću verziju. Zadovoljan sam formom svih devojaka u ovoj godini, neke će možda i popraviti rejting do duela sa Japanom".

Za reprezentaciju zemlje izlazećeg sunca verovatno će igrati Ai Sugijama (31. na WTA listi) i Akiko Morigamo (151), koje po kvalitetune mogu da se mere sa srpskim uzdanicama.

"Nema nepoznanica... I Ana i Jelena se sada osećaju dobro. Ana je imala problem sa povredom još od Vimbldona, ali sada je u redu. Jelena je na US openu dizala formu iz meča u meč. Obe će igrati na turniru u Tokiju, pa u Pekingu, zatim na nekoliko u Evropi i na kraju na Mastersu u Dohi", zaključio je Dejan Vraneš.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC