• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Janko ipak igra protiv Slovaka!

Čim je lekar našeg tenisera dao "zeleno svetlo" Tipsarević se priključio reprezentaciji u Slovačkoj. To ne znači da Pašanski ide kući.

 DEJVIS KUP: Janko ipak igra protiv Slovaka!  Izvor: MONDO

Janko Tipsarević će ipak igrati protiv Slovačke u meču za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. TSS prošle nedelje saopštio je da naš drugi reket neće biti u stanju da igra i, umesto njega, pozvao Borisa Pašanskog da se priključi timu, ali se u ponedeljak dogodio obrt.

Iz Bratislave je stiglo saopštenje da je Tipsarević dobio "zeleno svetlo" od lekara i da je potom hitno doputovao u prestonicu Slovačke, gde će od 19. do 21. septembra u "Simabak Areni" biti odlučeno koja će od dve reprezentaciji u 2009. godini nastupati u Svetskoj grupi, a koja u Evro-afričkoj zoni.

"Uoči samog polaska u Bratislavu, dobili smo uverenje od Jankovog lekara da je povreda zalečena i da će sa njim biti sve u redu. Odmah smo priključili Tipsarevića ekipi i on je već u ponedeljak trenirao sa ostalim igračima bez ikakvog problema. Ipak, on je i dalje pod intenzivnom pažnjom lekara i fizioterapeuta reprezentacije. Videćemo kako će se stvari dalje odvijati, nadam se pozitivno", rekao je selektor našeg tima Bogdan Obradović.

On je dodao da su ostali zdravi i da je atmosfera sjajna.

"Vredno se radi i očekujemo pobedu".

Dolazak Tipsarevića ne znači da će Pašanski napustiti reprezentaciju, naprotiv. On ostaje u timu i čekaće svoju priliku.

Tipsarević je povredio skočni zglob na Olimpijskim igrama u Pekingu, kada je predao meč Olivijeu Rokusu, a kasnije je samo pogoršao povredu nastupom na US Openu.

I protvinik je trenirao dva puta u ponedeljak, kao i srpski teniseri. I jedni i drugi saznaće imena protivnika u četvrtak na žrebu, a u petak slede prvi mečevi: prvog i drugog reketa i obrnuto.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC