• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Ameri u Madridu bez najjačeg oružja

Bob Brajan je povređen i neće igrati u polufinalnom duelu protiv Španije u paru sa bratom Majkom, koji će dubl igrati sa Fišom.

 DK: Ameri u Madridu bez najjačeg oružja Izvor: MONDO

Američka Dejvis kup reprezentacija dočekuje polufinalni duel protiv Španaca u Madridu narednog vikenda bez svog najjačeg oružja, dubla Brajan-Brajan pošto se mlađi blizanac Bob povredio.

On je odustao zbog povrede ramena koju "vuče" još od Vimbldona, a u američkoj reprezentaciji zameniće ga 23. igrač sveta Mardi Fiš, koji će verovatno i igrati dubl u paru sa Majkom Brajanom.

"Bio sam povređen na US openu i samo sam je pogoršao. Znam da ako želim da igram u nastavku sezone da moram sada da stanem. Trenutno uopšte ne mogu da udaram lopticu", rekao je Bob Brajan za zvanični sajt Dejvis kupa.

Amerikancima će ovo biti prvi put posle 16 Dejvis kup mečeva da igraju bez braće Brajan koja su prošle godine dali veliki doprinos u osvajanju Dejvis kupa.

Koliko ovaj par znači za reprezentaciju SAD govori i podatak da od svog debija 2003. godine imaju skor pobeda i poraza 14-2.

Ovo je drugi udarac za Amerikance pred duel sa Špancima pošto je ranije Džejms Blejk odustao zbog iscrpljenosti i njega je zamenio Sem Kveri.

Mardiju Fišu će to biti prvi nastup u Dejvis Kupu od 2004. godine kada su Amerikanci poraženi u finalu Dejvis Kupa upravo od Španije. Fiš je tada dobio i izgubio po jedan meč.

Njegov skor u američkoj reprezentaciji je 5-5, po četiri pobede i poraza u singlu i 1-1 u dublu.

Američki selektor Patrik Mekinro je ipak optimista pred duel sa Špancima koji su naravno odabrali svoju omiljenu podlogu - šljaku.

„Idemo u Španiju jer mislimo da možemo da pobedimo. Ovo je sigurno težak meč, ali i sjajna prilika da izađemo i damo sve od sebe. Ova izmena nije nešto što će nas zaustaviti“, rekao je Mekinro.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC