• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dementijeva ide na završnicu u Dohi

Ruskinja Elena Dementijeva, osvajačica zlatne medalje na Olimpijadi u Pekingu, obezbedila je plasman na završni turnir sezone u Dohi.

 I Dementijeva ide na završnicu u Dohi Izvor: MONDO

Ruska teniserka Elena Dementijeva pobedom u drugom kolu turnira u Tokiju osigurala je nastup na završnom takmičenju sezone, koje će se održati od 4. do 9. novembra u Dohi.

Ubedljivim trijumfom nad Francuskinjom Aliz Korne (6:0, 6:3), osvajačica zlatne medalje na nedavno završenoj Olimpijadi u Pekingu, priključila se srpskim teniserkama Ani Ivanović i Jeleni Janković, zemljakinji Dinari Safini i Amerikanki Sereni Vilijams, koje su već ranije obezbedile učešće na finalnom turniru osam najboljih teniserki u Dohi.

"Plasman na turnir u Dohi potvrdio je da sam ove sezone uspela da uradim nekoliko dobrih stvari. Ulaskom među osam najboljih igračica na svetu ispunila sam zacrtani cilj ove godine. Veoma je dobar osećaj kada izborite plasman nekoliko meseci ranije na tako poseban turnir. Ranije sam se do poslednjeg turnira borila za jednu od tih osam pozicija. Trudiću se da kao što sam cele sezone radila naporno i beležila dobre rezultate, i u finišu 2008. nastavim u istom ritmu", izjavila je Dementijeva.

Osim takmičenja u singlu, u Dohi će biti igran i završni turnir ženskih dublova. U konkurenciji će biti četiri najbolja para, a učešće su već obezbedile Kara Blek iz Zimbabvea i Amerikanka Lajzel Huber.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC