• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Biću opet prva na svetu

"Ništa ne pada sa neba. Morate da radite vrednije od svih da biste bili najbolji i to je ono što ja pokušavam da radim", rekla je Jelena Janković.

 Janković: Biću opet prva na svetu Izvor: MONDO

Načinom na koji je "oduvala" sa terena Flaviju Penetu na startu turnira u Tokiju, Jelena Janković nagovestila je juriš na titulu, koja bi joj ujedno donela povratak na prvo mesto WTA liste.

Trenutno druga teniserka sveta, iza Serene Vilijams, u četvrtak je savladala Italijanku rezultatom 6:2, 6:1 i u četvrtfinalu će se sastati sa Svetlanom Kuznjecovom.

"Moj cilj je da ponovo postanem 'broj jedan' i da na toj poziciji završim godinu. Nekoliko nas se ove sezone smenjuje na prve tri-četiri pozicije, ali ipak je lepo biti zvanično najbolji", rekla je Jankovićeva u Tokiju.

Njen prvi boravak na čelu svetske rang liste potrajao je veoma kratko, ali Jelena na to gleda isključivo sa pozitivne strane.

"To što sam bila prva zauvek će ostati upisano u mojoj biografiji i niko mi to ne može oduzeti. Ipak, sigurno je da želim da napravim sledeći korak. To je osvajanje gren slem turnira, i to ne jednog, već što je moguće više. Sada kada imam iskustvo igranja u finalu, znaću da se bolje izborim sa tim".

Jelena je iskoristila priliku da još jednom čestita Sereni Vilijams na trijumfu u finalu US opena, obećavši da će učiniti sve da joj se revanšira na nekom od narednih velikih takmičenja.

"Ona je nepredvidiva, ali je veliki šampion. Kada su Serena i Venus na svom maksimumu, izuzetno je teško pobediti ih. Fizički su jače od 99 odsto teniserki. Međutim, ništa ne pada sa neba. Morate da radite vrednije od svih da biste bili najbolji i to je ono što ja pokušavam da radim".

Srpska teniserka dodala je da je pomalo muči vremenska razlika od 13 sati između Tokija i Floride, sa koje je doputovala u Japan, ali da je najvažnije da je zdrava i da ne oseća posledice povreda koje su je mučile ranije tokom godine.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC