• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Nole, Janko i Viktor na "petoparcu"

Srpski teniseri u dobrom raspoloženju odradili poslednji trening u Bratislavi, a dozvoljeno im je čak da odigraju i partiju fudbala na male golove.

 DK: Nole, Janko i Viktor na "petoparcu" Izvor: MONDO

Dobra atmosfera među srpskim teniserima prenela se iz hotela, preko žreba i konferencije za medije u četvrtak u Bratislavi, sve do zajedničkog treninga u Simabak Areni.

Pod vođstvom selektora Bogdana Obradovića i stručnog konsultanta Nikole Pilića, "orlovi" su radili izuzetno opušteni, a dozvoljeno im je čak da odigraju i partiju fudbala na male golove - SNIMAK NA www.mtsmondo.com.

Kada je prošlo 15 minuta, Pilić je strogim glasom prekinuo "fucu" i pozvao igrače da se istegnu i konačno uzmu rekete u ruke.

Prethodno, Novak, Janko i Viktor pokazali su zavidnu veštinu igre na "petoparcu", a sve je sa osmehom na licu posmatrao Đokovićev trener Marjan Vajda, inače rodom iz Bratislave.

Slovak prisustvuje treninzima srpskog tima i prati rad Novaka Đokovića, iako su mediji odmah posle žreba meča za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa posumnjali da bi Vajda mogao da "filuje" zemljake informacijama iz srpskog tima, naročito onim koji su vezani za igru trećeg tenisera sveta.

BOĆA SE BOĆAO

Naš prvi teniser izaći će na teren u petak u 16 časova, a protivnik će mu biti Dominik Hrbati. Ne tako davno član "Top 10 kluba" ATP liste, trenutno nije među prvih 300 igrača na svetu.

Posle toga, igraće najveća slovačka uzdanica Lukas Lacko i Janko Tipsarević, koji je trenirao dan pred početak duela i čini se da je spreman za Dejvis kup napore.

Pred kraj treninga na terenu su ostali Đoković i Tipsarević i vežbali određene udarce. Novak uglavnom voleje, a Janko one sa osnovne linije.

Za sam kraj, Đoković i Tipsarević su se, zajedno sa Bogdanovićem i Pilićem, boćali odnosno igrali balote.

Svi u srpskom timu veruju da će izboriti učešće u Svetskoj grupi i 2009. godine, ali su ipak oprezni, s obzirom na to da igraju u gostima i da je slovački tim, iako pojedinačni rejting to ne pokazuje, zaista neugodan protivnik.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC