• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Ko najbolje igra Worms?

Direktor Teniskog saveza Srbije Dušan Orlandić otkrio je za MONDO koji je srpski Dejvis kup reprezentativac najbolji u video igri Worms.

 DEJVIS KUP: Ko najbolje igra Worms? Izvor: MONDO

Iako će zbog toga možda imati "problema" kod ostalih tenisera, Orlandić kaže da je to Viktor Troicki.

"Kada smo došli u Bratislavu, povela se priča o tome ko najbolje igra 'Worms', pa smo im kupili Playstation da to provere. Viktor tvrdi da je on najbolji, ali se ostali ne slažu sa tim", kaže prvi operativac srpskog tenisa za naš sajt.

Njega raduje dobra atmosfera među teniserima uoči starta meča za opstanak u Svetskoj grupi protiv Slovačke, ali je još zadovoljniji zbog odličnog zdravstvenog stanja.

"Najvažnije je da su, za razliku od Moskve, svi igrači zdravi. Tu su još neke sitne povrede, ali one ne mogu da utiču na ekipu".

Orlandić je pričao i o planovima TSS u narednom periodu, mogućnostima da konačno dobijemo organizaciju ATP i WTA turnira, kao i o tome koliko je to teško ostvariti.

Ceo razgovor sa Orlandićem pogledajte u video zapisu na www.mtsmondo.com, slede najzanimljiviji isečci.

"Savezu u narednom periodu sledi, uslovno rečeno, kratka pauza. Nastavljamo sa razvojem juniorskih centara za tenis, što nam je izuzetno važno, a polako kreće i organizacija FED kup meča sa Japanom u Areni. Ako bismo pobedili Slovake i potom i u Dejvis kupu bili domaćini, onda bismo za kratko vreme imali dva spektakla u Beogradu".

"Šanse za dobijanje WTA turnira postoje, vodimo intenzivne razgovore, ali ljudi ne shvataju koliko je to teško. Kalendar je pretrpan, jedino možemo da 'kupimo' neki turnir i dovedemo ga u Beograd. Sve će biti poznato u posle WTA Mastersa u Dohi".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC