• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VSS oprostio Šapiću i Šefiku!

Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije odlučio je da neće dodatno kažnjavati aktere incidenta na Olimpijskim igrama u Pekingu.

 VSS oprostio Šapiću i Šefiku! Izvor: MONDO

Nepunih mesec dana pošto je na Olimpijskim igrama u Pekingu "pukla" bruka, vezana za fizički sukob Aleksandra Šapića i Denisa Šefika, UO VSS odlučio je da osudi aktere incidenta, ali da ne pokrene disciplinski postupak u cilju dodatnog kažnjavanja proslavljenih reprezentativaca.

Ceneći sve okolnosti slučaja do kojeg je došlo posle poraza od SAD u polufinalnoj utakmici olimpijskog turnira, UO VSS jednoglasno je osudio incident naših elitnih reprezentativaca.

Na zvaničnom sajtu VSS objavljeno je i zbog čega neće biti daljeg "disciplinovanja".

"Uzimajući u obzir dugogodišnji primeran odnos prema reprezentacij i ogroman doprinos oba igrača popularizaciji vaterpolo sporta, a naročito okolnost ogromnog emotivnog naboja zbog pretrpljenog poraza u ključnoj utakmici, kao i činjenicu da su i Denis i Aleksandar naknadno smogli snage da se zajedno pojave u javnosti i sami obaveste najširu javnost o nemilom događaju, UO je doneo odluku da neće dodatno kažnjavati sportiste".

Čelnici Saveza sa žaljenjem su konstatovali da je ovaj događaj izazvao "veliko i senzacionalističko interesovanje javnosti, preteći da zaseni ogroman uspeh koji je reprezentacija postigla, u okrnjenom sastavu osvojivši olimpijsku medalju".

Udarajući packe medijima, srpski vaterpolo funkcioneri "zaboravili" su samo jednu stvar - da podsete kako je prvobitna namera svih u olimpijskoj ekspediciji bila da pomenuti incident sakriju i zataškaju, što se zbog loma Šapićeve noge i povrede Šefikove šake pokazalo nemogućim...

Gospodo iz VSS, da li bi bilo tog "senzacionalističkog interesovanja" da ste od samog početka bili iskreni i otvoreni prema javnosti, umesto što ste joj ponudili verziju Šapićevog "pada niz stepenice"?

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC