• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Španci i Argentinci na korak od finala

Selekcija Španije povela je protiv SAD sa 2:0 prvog dana polufinala Dejvis kupa, baš kao i Argentina u duelu sa Rusijom.

 DK: Španci i Argentinci na korak od finala Izvor: MONDO

Prvi teniser sveta Rafael Nadal nadigrao je Sema Kverija sa 3:1 (6:7, 6:4, 6:3 6:4), dok je David Ferer u maratonskom duelu bio bolji od Endija Rodika 7:6, 2:6, 1:6, 6:4, 8:6.

"Nikada u životu nijedan teniser nije osvojio protiv mene ovoliko poena na šljaci, nego što je to učinio Kveri. Počeo sam meč sa tri metra iza osnovne linije, a završio sam na pet metara", rekao je Nadal na konferenciji za novinare posle duela koji se održava na madridskoj koridi Las Ventas.

David Ferer imao je mnogo teži posao, pa je kao pobednik izašao posle borbe koja je trajala blizu tri i po sata.

"Publika je odigrala važnu ulogu. U petom setu tenzija je bila velika i to je bio emotivan meč. Važno je što su svi bili uz mene", rekao je Ferer, koji je Španiju održao na putu uspeha, budući da ta selekcija već devet godina nije pretrpela poraz na šljaci.

Argentinci su takođe prvog dana odradili veliki deo posla na meču u Buenos Airesu. Prvo je David Nalbandijan porazio Igora Andrejeva sa 7:6, 6:2, 6:4, a onda je Martin del Potro lako izašao na kraj sa Nikolajem Davidenkom (6:1, 6:4, 6:2).

U subotu su na programu dublovi, a u nedelju preostala dva singl meča. Plasman u finale, koje je na programu od 21. do 23. novembra, izboriće ekipe koje ostvare tri pobede.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC