• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANJALUKA:Bozoljac i Travero u finalu

U finalu čelendžera u Banjaluci u nedelju će igrati prvi i drugi nosilac.

 BANJALUKA:Bozoljac i Travero u finalu Izvor: MONDO

U finalu ATP čelendžera u Banjaluci koji se igra za nagradni fond od 30.000 evra u nedelju će igrati prvi i drugi nosilac, Danijel Himeno Travero i Ilija Bozoljac.

Povremeni Dejvis kup reprezentativac Srbije Ilija Bozoljac plasirao se u finale ubedljivom pobedom u subotu nad Špancem Pablom Santosom 6:1, 6:2.

Bozoljac je do trijumfa došao agresivnom igrom uz odličan servis i dobru igru na mreži, pa njegova pobeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje.

"S obzirom na njegov stil igre znao sam da treba da napadam što sam i uradio i na kraju došao do ubedljive pobede", rekao je Bozoljac posle meča.

On će u nedelju će igrati protiv Danijela Himena Travera, a Bozoljac smatra da ima ima jednake šanse za trijumf u Banjaluci kao i Španac.

"Protiv Travera nisam igrao, ali znam da voli duge poene tako da i njega moram napasti i tako doći do pobede. Mislim da imamo podjednake šanse za pobedu", rekao je Bozoljac.

Travero je do plasmana u finale međutim došao uz mnogo više muke, u tri seta slavio je protiv Mađara Atile Baraša 6:7, 7:5, 6:2. Mađar je dobio prvi set u taj brejku, a velika borba vođena je i u drugom setu.

Baraš se držao do rezultata 6:5, a onda napravio brejk i tako rešio drugi set u svoju korist. U trećem setu nastavio je sa sigurnom igrom i na kraju slavio 6:2 za plasman u finale čelendžera u Banjaluci.

"Srećan sam zbog ove pobede. Meč je bio težak, kao i prethodni protiv Kindlmana. Što se tiče finala, očekujem težak meč jer je Bozoljac dobar igrač. Boriću se pa ćemo videti šta će biti”, rekao je Travero.

Pobednik ATP Čelendžera će dobiti 55 ATP bodova i 4.300 evra, dok će poraženi dobiti 38 poena i 2.500 evra.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC