• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Troicki melje i u singlu, peti meč nije igran

Viktor Troicki nadigrao je Lukaša Lacka sa 2:0 u četvrtom meču Dejvis kupa protiv Slovačke dok je Srbija predala poslednji meč.

 DK: Troicki melje i u singlu, peti meč nije igran Izvor: MONDO

Viktor Troicki zabeležio je pobedu u prvom nedeljnom singlu u Bratislavi, osvojivši tako četvrti poen u duelu Srbije i Slovačke u plej-ofu za popunu Svetske grupe Dejvis kupa.

Iako je meč bio revijanog karaktera, budući da je Srbija dan ranije već osigrala trijumf protiv Slovaka, Troicki je bio motivisan i ubedljivo je nadigrao Lukaša Lacka sa 6:3, 6:4.

Troicki je posle sjajne borbe u dublu u subotu sa Nenadom Zimonjićem, pružio odličnu partiju i u singlu. On je rano stigao do brejka, a onda i lagano priveo set kraju.

Nešto žešći otpor Lacko je pružio u nastavku, držeći egal do 4:4. Srpski teniser tada je pojačao igru, napravio prednost i posle 63 minuta i definitivno uknjižio pobedu, ukupno četvrtu u Bratislavi.

Peti meč, za koji su bili prijavljeni Janko Tipsarević, a zatim Nenad Zimonjić i Dominik Hrbati, nije odigran, jer je Srbija odlučila da ga preda bez borbe za šta je bilo potrebno da igrači dokažu svoje povrede pred lekarskom komisijom ITF.

Kada je ustanovljeno da Janko ima povredu noge, a Nenad povredu ledja, meč je otkazan.

Srbija je ukupnim trijumfom u Bratislavi obezbedila opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kup takmičenja, a ime protivnika u najelitnijem takmičenju naredne sezone saznaće u utorak, kada je na rasporedu žreb.

(Nikola Janković, specijalni izveštač MONDA iz Bratislave)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC