• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANJALUKA: Iliji još jedna titula

Sjajan vikend srpskog tenisa upotpunio je Ilija Bozoljac, osvojivši tutulu na čelindžeru u Banjaluci.

 BANJALUKA: Iliji još jedna titula Izvor: MONDO

On je tako prigrabio drugi trofej ove sezone, samo nedelju dana pošto je slavio u Ljubljani.

Bozoljac, koji je bio imenovan za drugog nosioca turnira, u finalu je pobedio prvog favorita za titulu Španca Danijela Himena Travera rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:4.

U prvom setu oba igrača su držala svoj servis sve do sedmog gema, kada je Ilija napravio brejk što je i odlučilo set. U nastavku Bozoljca je odmah oduzeo servis protivniku i činilo se da će do kraja odraditi rutinski posao.

Ipak Španac se nije predavao već je uzvratio brejkom. Ponovo je sedmi gem bio srećan za Bozoljca, kada dolazi prednosti 4:3, nakon čega mu nije bilo teško da dobije set i obraduje mnogobrojne navijače, koji su ga sve vreme podržavali.

"Iza mene je sjajan period. Nakon što sam osvojio Ljubljanu uspeo sam da podignem i pehar u Banjluci. Želim da se zahvalim svom timu, koji je bio uz mene - Nikoli Čačiću, Nebojši Periću i Dušanu Vemiću, kao i organizatorima. Posebno se zahvaljujem publici koja me je sjajno bodrila. Dolazim i sledeće godine u Banjlauku“, rekao je na kraju pobednik turnira.

Španac je sportski podneo poraz.

"Čestitam Iliji na sjajno odigranom turniru. Zahvalio bih se organizatorima turnira, koji su odradili dobar posao. Sjajno sam se ovde osećao protekle nedelje. Hvala i publici, iako je u finalu bili na strani mog protivnika“ rekao je Himeno Traver.

Bozoljac Banjlauku napušta sa 4. 3000 evra, koliko je namenjeno pobedniku, i sa 55 osvojenih ATP bodova, koji će mu na novoj listi doneti veliki napredak, pa bi od ponedeljka trebalo da bude među 120 najboljih tenisera sveta.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC