• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan i Voša u regionalnoj ligi

U novoj vaterpolo regionalnoj ligi osim Partizana i Vojvodine, učestvovaće i rumunska ekipa Oradea, Košice iz Slovačke i četiri mađarske ekipe.

 VATERPOLO: Partizan i Voša u regionalnoj ligi Izvor: MONDO

U sjenci potresa koji se dešavaju oko vaterpolo reprezentacije Srbije, u srijedu se dogodila i jedna dobra stvar - srpski klubovi Partizan i Vojvodina dogovorili su učešće u regionalnoj MOL ligi sa klubovima iz Mađarske, Rumunije i Slovačke!

Direktor Vaterpolo kluba Partizan Darko Udovičić rekao je za MONDO da su se crno-bijeli i Vojodina prijavili za učešće u toj ligi koja će krenuti u januaru, a završetak je predviđen za april.

"Osim Partizana i Vojvodine, učestvovaće i rumunska ekipa Oradea, Košice iz Slovačke i četiri mađarske ekipe, ali još ne znamo precizno koji će to klubovi biti", rekao je Udovičić.

Poslije odluke Hrvatslog vaterpolo saveza, u saradnji sa crnogorskim, da se Partizan ne pozove da učestvuje u Jadranskoj ligi, ova vijest je svakako značajna, kako za srpskog šampiona, tako i za Vojvodinu, jer će igrati u kvalitetnoj ligi, sa solidnim rivalima.

Ako budu učestvovale četiri najjače mađarske ekipe (Vašaš, Honved, Eger i Seged) biće to vrlo jaka liga i što je još važnije, Partizan će imati odličnu priliku da se pripremi za napore u Evroligi.

"Jaka i kvalitetna liga je značajna i za Partizan i za srpski vaterpolo i zato smo prihvatili učešće u ovoj ligi. Mađarski savez nam je otvorio vrata saradnje i mi smo to oberučke prihvatili", rekao je Udovičić.

Direktor Partizana nije želeo da komentariše napade na klub koji su potekli od dosadašnjeg reprezentativca Aleksandra Ćirića, koji je održao konferenciju za novinare, na kojoj je saopštio da se oprašta od nacionalnog tima, ali i izneo niz optužbi na račun Partizana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC