• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): Novi poraz Zvezde

Rukometaši Crvene zvezde pretrpili su na svom terenu ubjedljiv poraz od Hamburga 22:38 (12:17) u trećem kolu grupe D Lige šampiona.

 RUKOMET (LŠ): Novi poraz Zvezde Izvor: MONDO

Najefikasniji u beogradskoj ekipi bio je pivotmen Dragoljub Perović sa pet golova, dok su po četiri postigli Milan Pavlov i Filip Šćepanović. Kod gostiju najubjedljiviji je bio Hans Lindberg, strijelac osam golova.

Trener Crvene zvezde Igor Butulija naglasio je da njegova ekipa ima "balkanski sindrom", jer se "momci opterećuju nevažnim stvarima".

"Nisam zadovoljan pristupom igrača u pojedinim situacijama. Nije bilo važno što Hamburg ima veliku prednost, šutevi su morali da budu iz izgrađenih prilika", rekao je Butulija.

Prema njegovim riječima, Zvezda igra najvažniji meč u sledećem kolu Lige šampiona kada u Beogradu dočekuje slovački Tatran.

"Najvažnije je da u sledećem meču pobijedimo Tatran i da prezimimo u Evropi i da dobijemo šansu kao treći u grupi D da se takmičimo u Kupu kupova", rekao je Butulija.
Trener Hamburga Martin Švalb istakao je da je znao da je Crvena zvezda dobro organizovana ekipa, sa dobrim trenerom.

"Znao sam da će biti dobro pripremljeni za utakmicu. Znali smo da je ekipa mlada i iskoristili smo što im nedostaje fizička kondicija i iskustvo", rekao je Švalb i zahvalio se domaćinima na gostoprimstvu.

Hrvatski reprezentativac i igrač Hamburga Blaženko Lacković pohvalio je igru mlade Zvezdine ekipe.

"Mislim da igrači Crvene zvezde imaju lijepu perspektivu. Neka na ovu utakmicu gledaju kao na sakupljanje iskustva u Ligi šampiona, koje će im svakako biti veliki plus", rekao je Lacković.

Crvena zvezda, koja je do sada izgubila sva tri duela u Ligi šampiona, naredni meč igraće protiv slovačkog Tatrana, 9. novembra u Beogradu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC