• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana se raduje rođendanu u Dohi

Sjajna srpska teniserka Ana Ivanović na dobrom je putu da se vrati u formu zahvaljujući kojoj je ljetos postala prva na WTA listi.

 Ana se raduje rođendanu u Dohi Izvor: MONDO

Poslije duga četiri mjeseca krize, kao i revije nagađanja zašto joj se sve to dogodilo, konačno je stigla jedna titula. Pobeda u Lincu nije vrijedna kao prethodna, na Rolan Garosu, ali bi mogla da se pokaže veoma važnom u psihološkom smislu.

"Naravno da je važna. Svako finale je posebno iskustvo, tako da sam veoma srećna osvojenom titulom. Ako znamo kakvih je nekoliko mjeseci iza mene, moram biti zadovoljna što sam sve bliža formi sa Rolan Garosa", rekla je Ana u razgovoru objavljenom na njenom zvaničnom sajtu.

Slijedi završni turnir sezone u Dohi, takmičenje osam najboljih teniserki u ovoj godini, koje se u prvoj fazi igra po grupnom sistemu. Anu istovremeno očekuje i proslava 21. rođendana.

"Sve sam bolja u svakom sledećem meču, što znači da sam optimista pred šampionat u Dohi. U takvoj konkurenciji će svaki meč biti izuzetno težak, ali ja ću pokušati da vrijeme provedeno na terenu iskoristim na najbolji način, pa ćemo vidjeti. To što ću u Dohi proslaviti rođendan za mene predstavlja poseban poklon".

Ivanovićeva je u anketi njemačkog tabloida "Bild" odnijela ubjedljivu pobjedu i izabrana za najljepšu sportistkinju svijeta. Bilbordi sa njenim likom i sponzorima koje zastupa krase velike svjetske gradove, koliko je teško iznijeti takvu popularnost sa samo 20 godina?

"Meni sve to laska. Svjesna sam da se sve to događa zbog mog tenisa i rezultata koje sam ostvarila na terenu. Ali svakoj ženskoj osobi prijaju komplimenti i ja se tu nimalo ne razlikujem od ostalih. Srećna sam i zadovoljna što se dopadam ljudima, međutim, koncentrisana sam isključivo na naporan rad, kako bih ispunila ciljeve koji su vezani za teniski teren".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC