• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: BiH lako protiv Farana

Rukometaši BiH došli su do prvih bodova u grupi 2 kvalifikacija za EP 2010 u Austriji pošto su u Sarajevu ubjedljivo savladali Farska ostrva - 45:28.

 RUKOMET: BiH lako protiv Farana Izvor: MONDO

Reprezentativci BiH najubjedljivijom pobjedom u istoriji uspjeli su da malo poprave utisak nakon poraza od Rusije u prvom kolu 37:25.

Trebalo je ekipi Halida Demirovića malo vremena da se zagrije pa je prvi gol na utakmici koja je odigrana pred praznim tirbinama dvorane Ramiz Salčin viđen tek u četvrtom minutu.

Ipak rukometaši BiH su vrlo brzo krenuli sa ozbiljnijim napadima pa se na odmor otišlo sa prednošću domaćih 21:12.

Dominacija BiH nastavljena je i u drugom poluvremenu pa pobjeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje, iako treba istaći da je ona mogla biti još ubjedljivija da rukometaši BiH nisu napravili mnogo tehničkih grešaka u fazi napada.

Najefikasniji u reprezentaciji BiH bio je Toromanović sa osam golova iz osam pokušaja. Osim njega istakli su se i Prce sa šest golova, te golman Grahovac sa 21 odbranom.

U ekipi Farskih ostrva najzapaženiji su bili Hanusarson sa devet i Hanson sa sedam postignutih golova.

Selektor BiH Halid Demirović rekao je nakon utakmice da je zadovoljan rezultatom, iako je očekivao još ubjedljiviju pobjedu nad Faranima.

“Ovako visoka pobjeda jako nam je dobro došla u ovom trenutku. Možda sam lično očekivao i ubjedljiviju pobjedu, ali i ovako je dobro. U meč smo ušli bez potcjenjivanja protivinika i to nam se isplatilo”, rekao je Demirović nakon meča.

Reprezentacija BiH u trećem kolu reprezentacija 27. novembra gostuje u Italiji, a samo dva dana kasnije dočekuje reprezentaciju Švajcarske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC