• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kladio se prije deset godina na Hamiltona i dobio!

Osvajanjem šampionske titule Luis Hamilton donio je pravo bogatstvo navijaču koji se kladio na njega još dok je vozač Meklarena bio klinac.

 Kladio se prije deset godina na Hamiltona i dobio! Izvor: MONDO

Luis Hamilton u nedjelju je u Brazilu proslavio osvajanje šampionske titule u Formuli 1, a u isto vrijeme njegov trijumf je proslavljao jedan njegov navijač iz Engleske kome je donio dobitak od 125.000 funti.

Ništa tu ne bi bilo čudno da njegov tiket nije uplaćen prije deset godina!

Jedan muškarac iz Piterboroa u Engleskoj u maju 1998. godine otišao je u kladionicu Ladbrokes i uplatio 350 funti kladivši se na Hamiltona, a deset godina kasnije kladionicu je “ojadio” za 125.000 funti.

Tome treba dodati i 40.000 funti koje je dobio prošle godine pogodivši da će Hamilton osvojiti trku u Formuli 1 prije nego što napuni 23 godine.

Nakon trke u Brazilu njegovih 100 funti koje je uložio na to da će Britanac osvojiti šampionsku titulu prije nego što napuni 25 godina pretvorilo se u 50.000 funti, ali tu nije bio kraj.

On je toliko vjerovao u malog Luisa u Formuli 1 da je uplatio i 50 funti da će Hamilton uspjeti da uradi obje stvari. Pošto su šanse da se to desi bile 1:1.500 kladionica Ladbrokes je morala da mu isplati još 75.000 funti.

“Luisa sam znao od malih nogu i bilo je očigledno da on posjeduje izuzetne vozačke kvalitet, ali i da ima okličan pristup vožnji. Jednostavno imao sam osjećaj da će on uraditi velike stvari”, rekao je kladioničar čiji sin je prije deset godina vozio kartng sa Hamiltonom.

Kako je rekao, od novca koji je dobio, kupiće Tag Heuer sat i automobil marke mercedes, a svojoj porodici priuštiće i ljetovanje na Kubi.

I dok on slavi, kladioničari se kiselo osmjehuju.

“Već dugo smo strijepili zbog ove opklade. Prošle godine smo se izvukli, ali ostao je osjećaj da samo odgađamo neizbježno”, rekao je portparol kladionice Ladbrokes Nik Vajnberg.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC