• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FINA: Beograd kandidat za SP 2013.

Za organizaciju 15. Prvenstva svijeta u plivanju, vaterpolu, skokovima, sinhronizovanom i daljinskom plivanju prijavio se Beograd!

 FINA: Beograd kandidat za SP 2013. Izvor: MONDO

Pored srpske prestonice, kandidati su još Budimpešta, Dubai, Hamburg, Hongkong, Madrid i Moskva, saopštila je u utorak Svetska plivačka federacija (FINA).

U saopštenju FINA navodi se da će 4. decembra u Lozani biti organizovan sastanak kome će prisustvovati predstavnici svih sedam gradova. Oni će čelnike FINA upoznati sa svojim mogućnostma, a pažnja će prije svega biti usmjerena na bazene i mogućnosti smještaja i transporta.

Postavlja se pitanje šta će tom prilikom reći predstavnici Beograda, iz kojeg je nedavno otišao nosilac srebrne medalje sa Olimpijskih igara, Milorad Čavić, jer nije imao gdje da trenira.

Ako za jednog čovjeka, i to onog koji je na najbolji način reprezentovao Srbiju u svijetu, nije bilo mjesta u beogradskim bazenima, kako će se ugostiti stotine vaterpolista i plivača?

Svi kandidati imaće poslije toga rok do 2. marta naredne godine da dostave detaljne planove organizacije šampionata, a odluku o tome kome će pripasti domaćinstvo, FINA će donijeti na sastanku svog Izvršnog biroa, koji će biti održan 18. jula 2009, za vrijeme Prvenstva svijeta u Rimu.

Poslije šampionata u Rimu, naredno Prvenstvo svijeta biće održano od 16. do 31. jula u Šangaju.

(Tanjug, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC