• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET (LŠ): "Plus pet" za toplu zimu

Slovački Tatran stiže na Banjicu.

 RUKOMET (LŠ): "Plus pet" za toplu zimu Izvor: MONDO

Rukometašima Crvene zvezde u nedelju od 19 časova je neophodna pobjeda od najmanje pet golova razlike, kako bi kao trećeplasirani u D grupi Lige šampiona nastavili takmičenje u evropskom Kupu kupova.

Na prvom mjestu izdvojio se Hamburg, drugi će gotovo sigurno biti Kopenhagen. Tatran je u Prešovu slavio rezultatom 27:23, a u susretima sa favoritima grupe pokazao se kao konkurentnija ekipa od crveno-bijelih.

"Treće mjesto i opstanak u Evropi do proljeća bili bi fenomenalan rezultat. Ali sigurno je da neće biti lako, jer je Tatran okosnica reprezentacije Slovačke, a oni su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo izbacili jednu Sloveniju", rekao je šef struke Igor Butulija.

Inače, Zvezdu u danima uoči "meča sezone" potresaju unutrašnji sukobi, proistekli najviše iz slabih rezultata u domaćem prvenstvu. U ligi od 16 timova aktuelni šampion posle sedam odigranih kola zauzima sedmo mesto.

"Da smo protiv Jugovića bili borbeni kao protiv Proletera, pobijedili bismo. Nemamo iskustva, nema igrača kao što su Peruničić ili Maksić, koji su bili tu prethodnih sezona... A protiv Proletera nas je sputalo nešto drugo. Takvo suđenje ne smije da se ponovi", poručuje Butulija.

Crveno-bijeli će protiv Tatrana biti oslabljeni neigranjem Davida Rašića, koji je na meču u Kaću povredio meniskus i moraće na operaciju.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC