• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATP MASTERS: Davidenko bolji od Conge

Nikolaj Davidenko pobijedio je Žoa Vilfreda Congu i pridružio se Novaku Đokoviću na vrhu Zlatne grupe Masters kupa u Šangaju.

 ATP MASTERS: Davidenko bolji od Conge Izvor: MONDO

Ruski teniser izgubio je prvi set u taj-brejku, ali je uspio da preokrene rezultat i trijumfom kruniše za nijansu bolju partiju. Conga je odigrao sasvim solidno, međutim, Davidenka nije mogao da potuče oružjima koje uspješno koristi protiv većine drugih igrača - upornošću i energijom.

Na kraju, 6:7, 6:4, 7:6 za Davidenka.

Rus je mogao i ranije da privede meč kraju, pošto je u trećem setu vodio sa 5:2 i imao priliku za još jedan brejk. Conga se izvukao, zatim osvojio gem na servis protivnika, izjednačio na 5:5 i iznudio novi taj-brejk. Kada se očekivala kulminacija neizvjesnosti, sve je otišlo na Davidenkovu vodenicu i on je taj gem dobio maksimalnim rezultatom 7:0!

U drugom kolu, koje je na rasporedu u srijedu, sastaće se neporaženi Đoković i Davidenko, dok će Conga i Del Potro pokušati da uhvate "posljednji voz" za polufinale.

Takmičenje u Crvenoj grupi počinje u ponedjeljak, kada branilac trofeja Rodžer Federer dočekuje Žila Simona, dok će u angloameričkom derbiju snage odmjeriti dva Endija - Marej i Rodik.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC