• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakoč: Istorijski uspeh Poštara

Trener odbojkašica Poštara prezadovoljan nakon prve pobjede u Ligi šampiona.

 Zakoč: Istorijski uspeh Poštara  Izvor: MONDO

Trener odbojkašica Poštara Darko Zakoč istakao je da je ekipa u susretu sa Turk Telekomom iz Ankare ostvarila istorijski uspjeh, ostvarivši prvu pobjedu u evropskoj Ligi šampiona.

"Ovo je dugo sanjana i priželjkivana pobjeda, koja je skupo plaćena svim prošlogodišnjim porazima, kao i porazom od Kana u prvom kolu. Ali, Evropa sada stanuje u našoj dvorani, a Poštar je postao ime od kojeg će Turk Telekom i drugi veliki evropski timovi u budućnosti zazirati", rekao je uzbuđeni Zakoč novinarima.

Poštar je slavio rezultatom 3:0, po setovima 25:18, 25:21 i 25:22.

"Djevojke su ispunile san. Igrale su fenomenalno, iako su se u trećem setu malo uplašile istorijskog uspjeha", dodao je Zakoč, naglasivši da, ipak, ne treba padati u euforiju.

"Ova pobjeda ne znači osvajanje Lige šampiona. Znam da će sada apetiti porasti, ali mi još ne možemo da razmišljamo kao favoriti. Imamo dovoljno vremena za pripremu sledeće utakmice sa Tenerifama, koja će biti pravi ispit za nas".

Poštar je u prvom kolu kao gost izgubio od Kana rezultatom 2:3, a u narednom će, 9. decembra, dočekati Tenerife.

"Sada sam siguran da možemo do trećeg mjesta, a možda i do plasmana u drugi krug", ocijenio je Zakoč, a sa njim se složila i Jasna Majstorović.

"Pokazale smo da možemo da igramo Ligu šampiona. Možemo i da se umiješamo u borbu za drugi krug, ali samo ako nastavimo da igramo najbolje što znamo. Mi ni na ovom meču nismo očekivale tako ubjedljivu pobjedu", kazala je Majstorovićeva.

Odbojkašicama Poštara je za pobjedu nad jednom od najskupljih ekipa Evrope trebalo sat i 13 minuta, a Amadea Duraković je ocijenila da je njenoj ekipi trijumf donijelo srce.

"Maksimalno smo se borile, bez respekta. Ušle smo hrabro, požrtvovano, ispoštovale zadatke i došle do velike pobjede. Bile smo hrabre, igrale kao tim", naglasila je ona.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC