• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Pravio sam nepotrebne greške

Novak Đoković ocijenio da su ga nepotrebne greške koje je pravio koštale poraza od Conge u Zlatnoj grupi ATP Mastersa u Šangaju.

 Đoković: Pravio sam nepotrebne greške Izvor: MONDO

Srpski teniser je izjavio da je srećan što se plasirao u polufinale završnog turnira u sezoni u Šangaju, iako je izgubio posljednji meč u Zlatnoj grupi od Francuza Žoa Vilfreda Conge (1:6, 7:5, 6:1).

"Moj cilj da se plasiram u polufinale turnira u Šangaju je ispunjen. Želio sam da pobijedim i u ovom meču, ali Conga je igrao jako dobro naročito u trećem setu. Ja sam napravio neke nepotrebne greške, ali mislim da imam dovoljno kvaliteta da idem dalje", rekao je Đoković posloke meča.

Conga, koji je osvojio dve titule ove sezone u Bangkoku i Parizu, ovu godinu je završio sa 34 pobjede i 14 poraza. Francuz je istakao da je igrao rasterećeno, dok je Đoković imao problem da se koncentriše na meč bez rezultatskog značaja.

"Mislim da je Đoković bio bolji od mene u prva dva seta, ali ja sam pobijedio u trećem. Možda je njemu bilo teško da se koncentriše, jer se već plasirao u polufinale i već je razmišljao o sljedećem meču", rekao je sedmi igrač na ATP listi.

Francuski teniser je naglasio da zbog obaveza na turniru još nije uspio da obiđe grad i da će odložiti povratak kući kako bi upoznao Šangaj.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC