• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Pogibija srpskih timova u Evropi

Srpski rukomet je daleko od evropskog, a u to su se u subotu uvjerile ekipe Crvene zvezde i Partizana koje su igrale protiv danskih klubova.

 RUKOMET: Pogibija srpskih timova u Evropi Izvor: MONDO

Ništa bolje nisu prošli ni igrači Kolubare, Proletera i Borca iz Čačka.

Ukratko, pet od pet. Poraza...

Crveno-bijeli su izgubili i peti meč u Ligi šampiona. Na gostovanju Kopenhagenu poraženi su 38:22 (17:12). U prvom poluvremenu Zvezdaši su još i nekako uspijevali da održe korak, ali je pravi brodolom došao u nastavku.

Poslednju utakmicu u Ligi šampiona i u evropskom takmičenju uopšte ove sezone, crveno-bijeli odigraće 23. novembra protiv Hamburga u gostima.

Ništa bolje ili bolje reći još gore su prošli rukometaši Partizana. U prvom meču 3. kola Kupa kupova, crno-bijeli su očekivano izgubili od jedne od najboljih danskih ekipa Koldinga 41:27 (18:13).

Kao i njegov "vječiti rival", Partizan se dobro držao u prvom poluvremenu, a na pauzu je otišao sa pet golova minusa. međutim, početkom drugog dijela blickrig Koldinga, serija od 6:0 i poslije je sve išlo svojim tokom.

Poraz bi bio još ubjedljiviji da na golu nije stajao Nenad Radosavljević (devet odbrana). Stevan Kladarin postigao je šest golova, Dušan Beočanin pet...

U Koldingu su najefikasniji bili Muhamed Toromanović i Boris Šnukel sa po šest golova, Kasper Sundergard i Simon Jensen su dali po pet...

Revanš je 22. novembra na Banjici, ali će on biti samo formalnost za dansku ekipu.

Rukometaši Mladosti iz Čačka izgubili su na svom terenu od portugalske ekipe Liberti sa 25:27 (13:12), u prvoj utakmici trećeg kola Čelendž kupa.

Mladost je uspjela u prvom poluvremenu da se suprotstavi protivniku, ali je u nastavku meča dozvolila gostima da preuzmu inicijativu i preokrenu rezultat u svoju korist.

Revanš meč igraće se 22. novembra u Portugalu.

Rukometaši Kolubare takođe su izgubili od španske ekipe Arate sa 28:31 (8:13), u prvoj utakmici trećeg kola Kupa EHF-a. Utakmica je odigrana pred 1.000 gledalaca u dvorani u Lazarevcu, ali publika nije uspjela da pomogne domaćim igračima da ostvare povoljniji rezultat uoči revanša.

Revanš meč treće kola Kupa EHF igraće se 23. novembra u Španiji.

Rukometaši zrenjaninskog Proletera izgubili su u Poljskoj od Kvinđina sa 19:24 (5:13), u prvoj utakmici trećeg kola Čelendž kupa.

Proleter je veoma loše počeo meč, do poluvremena dopustio protivniku da povede sa osam golova razlike, koje do kraja utakmice nije uspio da nadoknadi.

Revanš meč igraće se u Zrenjaninu 22. novembra.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC