• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Masters kup je kao Gren slem

Novak Đoković je izjavio da je presrećan zbog osvajanja Masters kupa, uporedivši taj trofej sa peharima Gren slem turnira.

 Đoković: Masters kup je kao Gren slem Izvor: MONDO

Novak Đoković je osvojio Masters kup u Šangaju, pobjedivši u finalu Nikolaja Davidenka.

Trijumf poslije sat i 40 minuta igre najbolji srpski teniser proslavio je ljubljenjem terena, nakon čega je poslao majicu i reket publici na Ži Žang stadionu, a onda sa bacio članovima porodice i svog tima u zagrljaj.

"Veoma veoma sam srećan. Ovo je veoma važan trenutak za mene. Na ovom turniru igralo je osam najboljih tenisera, što dovoljno govori o jačini ovog turnira. Siguran sam da se Masters kup može staviti u red sa Gren slemovima", izjavio je prvi Srbin koji se okitio trofejom na završnom turniru sezone.

Đoković je naglasio da je izuzetno srećan što je pobjedom zatvorio sezonu, ali i naglasio da je to ostvario protiv veoma dobrog protivnika.

"Davidenko je bio odličan protivnik, imao je sjajnu nedjelju i pokazao je zašto je jedan od najboljih i najupornijih igrača na svijetu, kao i da mu je mjesto među pet najboljih. Takođe ne mogu da ne pohvalim navijače. Nikada nisam osjetio ništa slično, jer sam imao fantastičnu podršku. Svaki put kada dođem imam sve više fanova. Ovu pobjedu posvećujem svom timu, svojoj porodici, koja je uvjek uz mene", istakao je Đoković, koji je trijumfom u Šangaju stigao na korak od drugog mjesta na ATP listi, ali i novčane nagrade od 1,24 miliona dolara i automobila mercedes "R500".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC