• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamilton protiv bicikliste na Vembliju

Šampion Formule 1 Luis Hamilton utrkivaće se protiv svjetskog prvaka u biciklizmu Krisa Hoja sledećeg mjeseca na londonskom Vembliju!

 Hamilton protiv bicikliste na Vembliju Izvor: MONDO

Hoj će u posebno napravljenoj traci pokušati da iznenadi neuporedivo nadmoćnijeg Hamiltona, koji je na poslednjoj trci sezone u Sao Paulu postao najmlađi osvajač titule u istoriji F1. Dvadesettrogodišnji Britanac voziće tom prilikom "mercedesov" automobil.

Hamilton i Hoj će poslije trke zajedno otići u Liverpul, gdje će biti održan "Bi-Bi-Sijev" izbor za Sportsku ličnost godine.

"Biće zaista dobro. I ranije sam vozio na sličnim manifestacijama, ali Vembli stadion je potpuno drugačiji. Atmosfera će, vjerujem, biti potpuno luda. To će biti idealan završetak fantastične godine", izjavio je Hamilton.

Slavni bicikilista, koji se na Olimpijadi u Pekingu tri puta okitio zlatom, sumnja da može da parira Hamiltonovom automobilu, ali se nada da će mu pomoći specijalna pista.

"Mogu da 'navučem' na dvije i po konjske snage, što nije ni približno automobilu, ali nadam se da ću biti barem blizu Hamiltona. U svakom slučaju se jako radujem dvoboju", izjavio je Hoj.

Događaj pod nazivom "Trka šampiona" biće održan 14. decembra.

Na njemu će, između ostalih, učestvovati legenda "najbržeg cirkusa" Mihael Šumaher i svjetski prvak u reli vožnji Sebastijan Leb, ali se Hamilton neće trkati sa njima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC