• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji razljutili Nalbandijana

Najbolji argentinski teniser David Nalbandijan negirao je da se poslije poraza od Španije u finalu Dejvis kupa svađao sa saigračima.

 Mediji razljutili Nalbandijana Izvor: MONDO

Posebna pažnja posvećena je neuspjehu koji su on i Agustin Kaljeri doživjeli u okršaju dublova. Španci su tom pobjedom došli u vođstvo od 2:1 i bio im je potreban jedan poen iz preostala dva meča u singlu.

"Vrijeđa me kada ljudi govore neistine. Čuo sam šta su javili mediji, a niko od njih nije vidio ništa. Niko nije bio u svlačionici, u kojoj smo se, navodno, svađali. Niko ne zna šta se stvarno dogodilo i to je ono što mi smeta. Zato moramo da izađemo u javnost i odbranimo se", rekao je Nalbandijan na konferenciji za novinare.

Svjetski "broj 11", koji u Dejvis kupu ima skor 27-9, negirao je navode da se ubuduće neće takmičiti pod zastavom Argentine.

"Za mene je igranje za reprezentaciju velika čast. Nastaviću da branim boje zemlje kao što sam i do sada radio, na najbolji mogući način".

Nalbandijan je neizlazak pred novinare u subotu objasnio "prevelikim bolom zbog izgubljenog poena u dublu".

"Gaučosi" će poslije dva finala u poslednje tri godine nastaviti da jure prvu "salataru" sa novim selektorom, pošto je Alberto Mansini podnio ostavku. Argentinci nisu uspjeli da na svom terenu savladaju Španiju, koja je bila drastično oslabljena neigranjem Rafaela Nadala.

(wap.mtel.ba)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC