• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Kraljica "nokautirala" šampiona

Dosad neporaženi velški bokser Džo Kalzage sreo je protivnika po mjeri. U srijedu uveče tresao se pred britanskom kraljicom Elizabetom Drugom!

 BOKS: Kraljica "nokautirala" šampiona Izvor: MONDO

Nekadašnji šampion super-srednje kategorije, koji je pobijedio na 46 mečeva, rekao je da je bio toliko nervozan, da se ne sjeća šta su govorili jednom drugom
dok ga je kraljica odlikovala ordenom Zapovjednika reda britanske imperije u Bakingemskoj palati.

"Bio sam prilično opušten dok nisam stao pred nju. Tada sam postao nervozan. Razgovor sa kraljicom rastura živce. Mnogo je lakše pričati o boksu. Mislim da je rekla da sam nepobijeđen", rekao je Kalzage.

"Istrtljao sam nešto. Ona je rekla 'bavim se mnogo dobrotvornim radom', a ja sam odgovorio nešto tipa 'ja mnogo radim sa djecom' ", kazao je bokser, ali nije želio da otkrije da li ga je kraljica pitala da li će završiti karijeru.

Ljevoruki borac, poznato po brzini i pobjedničkim kombinacijama udaraca, rekao je ranije da mu je nedavna pobjeda nad Rojom Džonsom mlađim možda bila poslednja u karijeri.

Poslije pobede na poene nad nekadašnjim šampionom u četiri kategorije 8. novembra, nije, medjutim, želio to da potvrdi. Novinarima ispred Bakingemske palate nije razjasnio situaciju.

"U martu ću napuniti 37 godina, tako da nisam više mladić. Ljudi mi kažu da ne djelujem kao borac i ne želim sada da počnem tako da izgledam", rekao je Kalzage, ciljajući na to što na licu nema nikakvih tragova, iako je titulu branio čak 11 puta.

"Trebaće mi nešto zaista posebno da bi me vratilo boksu, ali odlučiću za Novu godinu. Uvijek će biti novih boraca u naletu. Zavisi koliko želite da trajete. Zavisi da li ću željeti da guram ili da se zaustavim", objasnio je Velšanin.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC