• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić se sprema za Australijan Open

Jelena Dokić naredne nedelje doputovaće u Melburn, u želji da izbori "vajld" kartu za nastup na Australijan Openu u januaru.

 Jelena Dokić se sprema za Australijan Open Izvor: MONDO

Srpska teniserka sa australijskim pasošem Jelena Dokić naporno trenira kako bi se naredne godine vratila u vrh ženskog tenisa.

Dokićeva se sprema za australijsku turneju početkom godine, a najveća želja joj je da predanim radom narednih nedelja stigne do "vajld" karte za Australijan Open.

Dokićeva je dio priprema odradila u Hrvatskoj sa trenerom Bornom Bikićem, a njen menadžer Met Hornsbi kaže da će sledeće nedelje doputovati u Melburn, kako bi započela pripreme za novu sezonu.

On tvrdi da je ona smršala 10 kilograma, prepuna je motiva i spremna je da se u narednih godinu dana vratiti u krug najboljih svjetskih teniserki.

"Jelena nikada nije imala problema oko treniranja. Uvijek je željela da napreduje, ali neke okolnosti u životu su je spriječile na teniskom putu", rekao je Hornsbi.

Direktor Australijan Opena Krejg Tili potvrdio je da je Dokićeva veoma blizu ostvarenja cilja - da izbori pravo da dobije specijalnu pozivnicu organizatora.

On je rekao da će ona krajem decembra morati da se izbori za to pravo sa ostalim australijskim teniserkama, koje po rangu, takođe mogu da konkurišu za "vajld" kartu.

Dokićeva je poslije duge pauze, u 2008. uspjela da se vrati tenisu i zahvaljujući nastupima na čelindžerima stigne do 177. mjesta WTA liste. Prije šest godina Dokićeva je bila četvrta igračica svijeta, a u karijeri je osvojila pet turnira.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC