• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Ma, kakva ostavka Den Tane!?

Zvezda saopštenjem reagovala na natpise pojedinih medija,koji su naveli da je postojala mogućnost da Dobrivoje Tanasijević podnese ostavku.

 Zvezda: Ma, kakva ostavka Den Tane!?  Izvor: MONDO

Fudbalski klub Crvena zvezda demantovao je u subotu pisanje beogradskih medija da je na sjednici Upravnog odbora kluba došlo do razmimoilaženja u mišljenjima o nekim kadrovskim pitanjima i da je postojala mogućnost da predsjednik Dobrivoje Tanasijević podnese ostavku.

U saopštenju Crvene zvezde navodi se da ni pred, a ni na sjednici Upravnog odbora nije bilo prijedloga da se broj ljudi u Upravnom odboru kluba poveća, tačnije nije bilo prijedloga da Dragan Aca Bulić uđe u upravu.

"U danima koji su prethodili sjednici, a ni na samoj sjednici nije se postavljalo pitanje niti je postojao prijedlog popune Upravnog odbora kluba sa većim brojem novih članova, pa tako ni sa g. Draganom Acom Bulićem, kao ni pitanje izbora Stevana Dike Stojanovića za direktora prvog tima koje između ostalog i ne postoji u važećoj sistematizaciji kluba", piše u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Takođe, negira se da je Dobrivoje Tanasijević aka Den Tana razmišljao o ostavci.

"Naglašavamo da su sve odluke na navedenoj sjednici donijete jednoglasno, tako da sve natpise u novinama koji govore o postojanju podijela u Upravnom odboru kluba i navodnim razmišljanima predsjednika Dobrivoja Tanasijevića - Den Tane da podnese ostavku smatramo zlonamjernim i usmjerenim na pokušaj stvaranja nejedinstva i sukoba u klubu", ističe klub iz Ljutice Bogdana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC