• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Srpski organizovani haos

Selektor "orlova" Jovica Cvetković svoje izabranike smatra "ljudinama", u koje je vjerovao iako pobjeda nad Rusima nije bila realna.

 RUKOMET: Srpski organizovani haos Izvor: MONDO

I srpski rukomet je dočekao pet minuta slave. "Orlovi" su u nedelju do nogu potukli Ruse u paklu "Čaira" - 35:29 (15:15).

Načinili su možda i presudni korak ka plasmanu na EP 2010. u Austriji, ali što je još važnije, vratili vjeru u bolje sutra nekada trofejnog sporta.

"Mnogo pričamo, razmjenjujemo mišljenja, nema stvari o kojoj ne razgovaramo otvoreno. Nema tajni", otkriva recept za uspjeh selektor Jovica Cvetković u razgovoru za "Sportski Žurnal".

Izmjene su bile česte, igrači su se odlično snalazili u rotaciji, kao mašina kojoj se mijenjaju šrafovi, a ona ne prestaje da melje.

Do 20. minuta svi igrači su izlazili na parket.

"Zbunili smo Ruse tim organizovanim haosom, ali i ogromnom upornošću, željom, istrajnošću... Moji momci su stvarno ljudine, vjerovao sam u njih, čekao da prorade iako pobjeda nad takvim protivnikom nije bila realna".

Srbija je sada na čelu grupe 2 kvalifikacija za EP, sa sedam bodova, dok je Rusija druga sa bodom manje. Nastavak trke je zakazan za mart 2009.

"Stvorili smo lijepu podlogu da ostvarimo cilj, prije svega u načinu igre. Svašta smo izdržali, jer znamo čemu težimo. Ne težimo samo određenom uspjehu, već naprednijem rukometu", zaključio je Cvetković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC