• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skijaške legende dolaze u Sarajevo

Alberto Tomba, Ingemar Stenmark, Mark Đirardeli i Janica Kostelić samo su neka od imena koja će 19. i 20 decembra skijati na Bjelašnici.

 Skijaške legende dolaze u Sarajevo Izvor: MONDO

Olimpijska staza na Bjelašnici 19. i 20. decembra biće domaćin četvrtog “Ski Legends Hit Challengea”, sportske manifestacije na kojoj učestvuju brojne skijaške legende.

Dolazak u Sarajevo potvrdili su osvajači 86 zlatnih medalja među kojima su legendarna imena poput Alberta Tombe, Ingemara Stenmarka, Marka Điraldelija, Bojana Križaja i Janice Kostelić.

Poznata imena skijaškog sporta voziće u subotu dve veleslalomske vožnje, a prema najvama organizatora, na Bjelašnici će se tokom ova dva dana održati nekoliko koncerata i organizovati razne zabavne aktivnosti.

Na sastanku Organizacionog odbora ove manifestacije koja se dosad održavala na Kranjskoj gori istaknuto je da će ovo biti ne samo sportska, već i turistička i promotivna manifestacija kojim će se ujedno obilježiti 25 godina od održavanja 14. Zimskih olimpijskih igara u Sarajevu,

Očekuje se da uoči održavanja ovog velikog sportskog događaja BiH posjete predsjednik Olimpijskog komiteta Žak Rog, počasni predsjednik Olimpijskog komiteta Huan Antonio Samaran, te gradonačelnici Atine i Lozane.

(Srna, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC