• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej puni baterije u Meksiku

Jelena Janković je okončala najuspješniju sezonu u karijeri na prvom mjestu liste najboljih igračica svijeta.

 Džej Džej puni baterije u Meksiku Izvor: MONDO

Srpska teniserka je zatim u rodnom Beogradu promovisala film "Jelenin svet", a onda i svoju glamuroznu kolekciju "The One", koju je, prema sopstvenim riječima, kreirala za "dinamične, jedinstvene i samouvjerene žene koje žele da izgledaju drugačije".

Poslije naporne sezone odlučila je da se odmori, a izbor je pao na Meksiko.

"Otišla sam na zasluženi odmor. Predivne pjeskovite plaže, egzotični ambijent, okružena ljudima koje volim bili su dovoljni da napunim baterije za nove izazove koji stoje ispred mene. Sok od manga, prva jutarnja kafa, šetnja obalom, sve su to male stvari koje me čine srećnom i rasterećuju od pritiska koje su teniserke izložene. Sada je i to iza mene, i ta faza odmora je prošla. Pripreme za narednu tenisku sezonu sam započela u Meksiku, gdje se svojevremeno pripremao Majkl Felps koji je ove godine u Pekingu na Olimpijskim igrama osvojio osam zlatnih medalja. Ambijent je fantastičan, odiše energijom kojom zrače sportisti, a priroda vas tjera da vazduh udišete punim plućima. Ovdje sam sa tatom i kondicionim trenerom, vredno treniram i nije mi lako. Treninzi su mi veoma naporni", saopštila je Jelena u blogu na svom sajtu.

Najbolja srpska i svjetska igračica istakla je da će poslije Meksika, otputovati na Floridu, gdje će započeti teniske pripreme za novu sezonu.

"Sa velikim nestrpljenjem očekujerm nastupajuću godinu i zato ću se potruditi da se što bolje pripremim do tada. Neko je jednom rekao da pozitivne misli ne stvaraju tek trenutno zadovoljstvo već utiču i na ono u buduće", poručila je Jelena svojim fanovima.

(MONDO, foto: zvanični sajt Jelene Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC