• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mozli koristio EPO pred meč sa De La Hojom

Američki bokser Šejn Mozli priznao je da je 2003. godine ubrizgao sebi nedozvoljenu supstancu EPO kada se pripremao za meč sa Oskarom de la Hojom.

 Mozli koristio EPO pred meč sa De La Hojom Izvor: MONDO

Njujorški list "Dejli Njuz" prenio je transkripte sa suđenja, koji su dio dosijea BALKO zaštićenog zakonom, ali je sudija Okružnog suda Suzan Ilsto u srijedu dozvolila tužiocima da objave dokumenta.

Mozli je priznao da je koristio EPO, ali je rekao da nije znao da je ta supstanca zabranjena. Njegov advokat Džed Berstejn rekao je da je njegov klijent ponovio na suđenju sve što je prethodnih dana objavljeno u medijima.

"Drago mi je što je objavljeno svjedočenje pred porotom, u kojem smo mogli da čujemo u kakvoj je vezi Mozli bio sam Viktorom Konteom", rekao je Berstejn.

Viktor Konte, osuđeni diler steroidima koji je osnovao sopstvenu laboratoriju, rekao je da je tokom sastanka, na kojem je Mozliju predočio rizike i prednosti upotrebe doping sredstava, videi Mozlija da uzima EPO.

Mozli je 2003. godine pobijedio De La Hoju u juniorskoj konkurenciji u srednjeteškoj kategoriji i 24. januara bi trebalo da boksuje sa Antonijom Margaritom za titulu u velter kategoriji verzije WBA.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC