• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Dženson Baron ide u Toro Roso?

Vozač Honde Dženson Baton na pragu je da nađe novi angažman nakon odustajanja japanskog tima od daljeg takmičenja u Formuli 1.

 F1: Dženson Baron ide u Toro Roso? Izvor: MONDO

Ukoliko Honda u narednih nekoliko nedelja ne pronađe novog kupca i tako se spasi, vozači Dženson Baton i Rubens Barikelo će definitivno ostati bez posla, ali Baton, prema tvrdnjama britanskih medija već ima ponudu ekipe Toro Roso.

Ekipa u vlasništvu kompanije Red Bul ostala je već bez Sebastijena Fetela koji će sljedeće sezone voziti za istoimeni tim u Formuli 1, a neizvjesno je da li će i Sebastijen Burdo ostati u Toro Rosu pa je sigurno da ekipa treba vozačka pojačanja za narednu sezonu..

Britanski “Gardijan” objavio je da će prvi čovjek ekipe Toro Roso Franc Tost pozvati Batona na testiranje novog bolida koje će biti obavljeno za dve nedelje u Herezu.

U prilog tvrdnjama britanskog lista ide i najava Honde da neće stajati na putu Batonu ukoliko on odluči da napusti ekipu.

“Ukoliko Dženson dobije ponudu siguran sam da ćemo sjesti i otvoreno razgovarati o tome. Bićemo srećni ukoliko ga budemo mogli zadržati ali shvatamo da je za vozače Formule 1 vrlo nezgodno da propuste sezonu”, rekao je šef Honde Ros Braun za “Autosport”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC