• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Grčki derbi završen u krvi!

Mržnja između navijača Panatinaikosa i Olimpijakosa odavno je poznata, a novo bojište otvoreno je u bazenu!

 VATERPOLO: Grčki derbi završen u krvi! Izvor: MONDO

Naime, bijesni zbog izvjesnog poraza u vaterpolu od omraženog Olimpijakosa (na kraju je bilo 11:6), navijači Panatinaikosa su gađali protivničke igrače svim i svačim, pa čak i tegovima koje su ukrali iz obližnje teretane!!!

"Zeleni" su bili toliko pobjesnili da su čak u jednom trenutku htjeli da pobacaju u vode električne uređaje - semafore i reklamne panoe!

Povrijeđeno je nekoliko ljudi, uključujući trenera Olimpijakosa Vangelis Paterosa i igrača tog kluba i grčkog reprezentativca Jorgosa Doskasa. Trener je pogođen nekim predmetom u glavu i stavljeno mu je 10 kopči, a Doskasu je povrijeđena noga od tega!

"Mogli smo da poginemo", izjavio je Doskas.

Prema izvještajima grčkih medija, čelnici Vaterpolo kluba Panatinaikos saslušani su u nedjelju u policiji, ali su pušteni poslije davanja izjava. Za sada nije poznato da li će i koliko Panatinaikos biti kažnjen.

Predstavnici Panatinaikosa su osudili nasilje, ali su rekli da su pojedini zvaničnici i igrači Olimpijakosa provocirali i da su oni takođe odgovorni za incidente.

Kapiten Olimpijakosa Todoris Hačiteodoru je rekao da bi trebalo otkazati revanš meč, jer se boji novog nasilja.

Srpski reprezentativac, centar Olimpijakosa Slobodan Nikić za "Sport" je ispričao horor koji je preživio u bazenu, upoređujući incidente sa onima u Kranju kada su 2003. godine hrvatski navijači divljali na tribinama poslije finala Evropskog prvenstva protiv Srbije (i Crne Gore).

"Bilo je totalno ludilo, tako nešto nikad nisam vidio. Možda ono u Kranju, ali ovo je bilo mnogo gore. Nismo imali gdje da se sklonimo...Gađali su nas čime su stigli, ne znam ni sam koliko mi je kamenica proletjelo pored glave. Mogu da zamislim kako je košarkašima i fudbalerima. Nesrećnici", kaže Nikić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC