• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninić: Šampionski pojas ostaje u Banjaluci!

Iako je nedavno saznao ime novog protivnika, svjetski prvak u kik-boksu Draženko Ninić samouvjereno tvrdi da će odbraniti titulu!

 Ninić: Šampionski pojas ostaje u Banjaluci! Izvor: MONDO

U subotu 13. decembra u Boriku, umjesto najavljenog Poljaka Vroclava Bašorca Marcinija banjalučki borac ukrstiće rukavice sa Peterom Fialom iz Slovačke.

Šampion svijeta u disciplini lou-kik, kategorija do 81,400 kilograma i najbolji sportista Republike Srpske za 2002. i 2003. godinu vjeruje da će zabilježiti još jednu profesionalnu pobjedu.

"Nije važno ko će mi biti rival, već činjenica da potpuno spreman dočekujem ’Noć svjetskih šampiona’. O Fiali imam dosta podataka i nadam se da ću sačuvati šampionski pojas" rekao je Ninić za "Glas Srpske".

Profesionalni prvak svijeta u verziji Univerzalne bokserske organizacije (UBO) u kruzer kategoriji (do 90,719 kilograma) Goran Delić u subotu će takođe braniti pojas protiv Nijemca Marka Hajnihena.

"Završili smo pripreme na Mrakovici, gdje smo proveli 21 dan. Sve nam je išlo na ruku, nalazimo se u odličnoj formi i mogu da obećam u Ninićevo i svoje ime da ćemo dati sve od sebe da u subotu sačuvamo šampionske pojaseve. Znam da nam posao neće biti nimalo lak, ali se nadam da ćemo uz podršku vatrene publike, koja je dosada uvijek bila uz nas, uspjeti da zabilježimo pobjede", dodao je Delić.

Pored borbi za titule svjetskih šampiona u Banjaluci će biti odžane još četiri borbe - jedna u boksu i tri u kik-boksu. Sigurno će najinteresantniji meč biti između Sanje Samardžić (BiH) i Marije Valentinove Petrove (Bugarska), koje će se boriti za upražnjenu titulu profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu, disciplina "K-1" u kategoriji do 60 kilograma.

Za zabavni dio banjalučke "Noći svjetskih prvaka" biće zadužena beogradska pjevačica Jelena Karlueša.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC